Tidig morgon!

Godmorgon. Jag hade helt glömt bort att det är dags att spola tillbaka tiden en timme. Skönt tänkte jag igår.. men jag är jättepigg och klockan är bara 9 på nya tiden, jag gick upp för lite mer än en timme sen..
Jag funderar på om jag ska sätta på spotify sömnlista och gå och lägga mig igen haha. Har ju redan ätit frukost och allt. Det är bara tråkiga tvshop och quizzo på tv, och jag har inte haft ork att gå ut och hämta tidningen än.

Jag var tvungen att ha en tänd lampa inatt, drömmer ju så mycket mardrömmar och jag kunde verkligen inte somna igår. Mitt huvud behöver rensas.

IKVÄLL KOMMER MITT HJÄRTA! :)

Kanske de mest perfekta pumpsen?

I tisdags köpte jag ett par nya skor.. och ja jag vet att jag har många, och jag behöver egentligen inte fler.. yadayada.
Ett par svarta pumps är ett måste i en flickas garderob :) man kan ju använda det till allting. Likaså "den lilla svarta"
Nu i eftermiddags har jag kört mamma. Hon har agerat trafiklärare. Jag hoppas jag tar mitt körkort innan detta året är slut. Jag känner lite press på mig. Men jag gillar ju när det är lite hetsigt så det ska jag nog kunna klara av. Sen får vägarna akta sig!
Det blev ingen mini-fest i Henkes lägenhet ikväll. Så det blir väl Madde-kväll istället. Inte mig emot överhuvudtaget.
Pappa och jag lagar tacos just nu, alltid lika gott. Är lite sugen på att ta ett glas vin till det.
Ska bläddra lite i tvn också, ifall det går något kul.
Charmig bild på mig och pappa.

Framgångsrik.

Måste skriva av mig lite :)

När jag kom hem från Öland i Augusti har det känts konstigt i min vardag. Som om jag inte riktigt har kommit in i samma rytm som jag hade förut. Mina vänner pluggar på annat håll än vad jag gör. Alla vill olika saker och går olika vägar i livet. Vissa känner sig redo att flytta, andra inte. Vissa håvar in stora summor med pengar och andra lever fattigt studentliv.
jag fick en chock igår när jag tittade på mitt kontoutdrag som jag har gömt för mig själv innan. Jag vet att jag tycker om att dra mitt kort i affärer, och det är ju roligt att shoppa. Jag är ju inte mer än en normal tjej? Jag vet att mina pengar tar slut fort.. om jag inte skärper mig. Det har gått över gränsen nu. Jag har gett mitt kontokort till pappa, han får ta hand om det tills jag har lärt mig helt enkelt. Och till jag har en månadsinkomst. Men var finns jobben? Jag sitter varje dag och letar, söker och ringer. Det är svårt att få jobb. Speciellt när jag bara har haft tre jobb sen tidigare. Telemarketing, Äldreboende och Restaurang.
Jag tjänade rätt mycket pengar i somras som jag sa till mig själv att jag skulle använda till en resa, och till shopping för att unna mig något. Det är precis vad jag spenderade mina pengar på också. Jag var på Rhodos med Victor, vilket inte kunde bli en bättre resa!
Igår var jag ju i chocktillstånd angående mitt kontoutdrag, emn jag deppar inte idag! Jag tar dagen som den kommer. Nu har jag ju lärt mig. Jag gick över gränsen och kommer ha koll på min ekonomi i fortsättningen. Jag vill ju vara mer självständig, trots att mamma säger till mig att jag är det. Jag är duktig och jag kan bli framgångsrik om jag bara vill. Jag kan göra mina drömmar sanna. Jag kan läsa vidare på mode om jag vill, vilket jag tror jag vill.
Just nu vill jag ha ett jobb på vardagarna. Jag måste ha något att göra. Jag blir rastlös, jag tänker, jag känner mig värdelös när jag inte får något jobb. Man ska alltid försöka hålla uppe den gnistan när någonting kul eller spännande händer. Ta hand om de människor i sin närhet som man bryr sig om. Familj, pojvän, vänner! Träna och dansa. Dansen var roligare i den andra gruppen, men det är bara för jag inte kommit in i denna gruppen riktigt än. Men jag brinner ju för att dansa, det har jag alltid gjort och kommer alltid göra. Studera, göra mina hemuppgifter i skolan så jag klarar denna kursen med bravu!

Så för att peppa mig själv:
YASHA DU ÄR JÄTTEBRA, ÄLSKAD, DUKTIG, SJÄLVSTÄNDIG, ANSVARSFULL, EN BRA DOTTER, FLICKVÄN, KOMPIS OCH MATTE. :)


OH NO!

Gissa vad jag nyss upptäckte? Mina nya stövlar från Topshop har spruckit i sömmen där bak!!! Fan vad arg jag blir. Och idag hinner jag inte gå dit och klaga så måste vänta till imorgon! Jävla skit. Jag vill ju ha likadana för jag gillar dem som fan. :( ledsen man blir. Jag som var på så bra humör denna morgon. 
Snart är det skolan som gäller. Ska ringa till Sophie nu och bestämma vilket tåg vi ska ta. 
Ikväll kommer Anna till mig. Efter jag har varit på Körskolan d.v.s :) Ska äntligen börja med körkortet nu! Mitt mål är att ha det innan jul, vilket jag tror jag kommer klara! 
Oh well, vi hörs senare :) Ha en underbar dag.
Smycken från: Efva Attling, Rhodos och Guldfynd

Studerande Söndag

God kväll på er!
Nu är det igång på allvar. Ska skärpa mig med blogginlägg. Ska ju försöka nå ut till hela vida världen :)
Imorgon har vi en hemtenta som ska vara inlämnad. Jag läser ju en fristående kurs som handlar om Mode och Trender på Campus i Helsingborg. Dö intressant kurs och jag tycker det är skitkul på föreläsningarna, men hemtenta det är ju mindre skoj så jag blir hela tiden avbruten av andra saker. T.ex nätshopping, titta på andra bloggar, kika i kylskåpet lite då och då och smsa någon. Suck.. det är inte lätt att sitta rakt upp och ner och bara skriva. Det ska bli intressant och se vad det blir av denna hemtentan. I värsta fall finns det en andra chans vid ett senare tillfälle. Jag har ungefär två sidor kvar att skriva sedan ska jag bara slänga mig framför tvn eller bara gå och lägga mig!

jag är överlycklig över mina nya stövlar från topshop! Invigde dem igår. Tycker de är skitsnygga.


RSS 2.0