STEK som fan.

Fyfan vad det har varit varmt idag, eller det är fortfarande varmt. Anna kom till mig vid 11 igår kväll och sov här. Innan kollade jag och  Madde på Robinsson finalen.

Idag började dagen med frukost och solning i Botaniska trädgården med Anna. Fy vad Botaniska trädgården är fin. Vi var inne i växthuset. Det var nästan som att gå världen runt :) 

På eftermiddagen har jag träffat Madde i Stadsparken och ätit middag hos farmor. Det är ju mors dag idag också:) Har dock inte träffat lilla mammi idag.


Botaniska trädgården


Len som en babyrumpa

Hallå :)

Jag cyklade till Staffansstorp imorse, skönt på morgonen. Min hy är verkligen mjuk och len nu! Älskar att få ansiktsbehandling, så himla skönt. Så skönt att jag somnade, haha! Jag hittade en sak som jag ska köpa innan jag åker till Öland. Chocolate body scrub, fyfan vad gott den luktade och hon säljer bara produkter från det ekologiska märket Dermanord. Hela behandligen tog ungefär en och en halv timme och sedan cyklade jag vidare hem till morfar som är dunderförkyld, så jag gick en jätte lång runda med deras hund Ammy, hon älskar att leka i den stora hundrastgården och vi var ensamma så vi sprang där inne och busade i minst 20 minuter.

Tog en riktigt dålig bild på min balklänning med mobilen innan, ska visa senare :) Nu ska jag nog ta en powernap. Man får inte vistas i solen efter behandlingen, och jag är riktigt trött.

Världens bästas produkter.
Dermanord


natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Anna fick migrän så hon kom inte hit, lilla stackaren! Satt vid järnåkra och babblade med Madde istället och nu är jag hemma. Ska upp hyffsat tidigt imorgon, så det blir bingen nu. 

Nu ikväll har jag och pappa laddat ner massa musik som vi ska ha till studentfesten. Skit bra kommer det bli =) Fan vad jag längtar!! 


SOV GOTT!

Visar upp min musikaliska sida, haha!


Thaithai

Då var klockan fem och jag är svinhungrig, vilket menas min mage skriker. Jag ska sticka ner till stan, hämta min cykel och köpa thaimat för fy vad jag blev sugen på det! 

Imorgon bitti ska jag på ansiktsbehandling. Så himla skönt. Jag somnar varje dag jag är där. Det är så skönt ljus och musik och krämerna är underbara. Märket de använder där jag gör ansiktsbehandling heter Dermanord. Det är superbra och jag rekomenderar det verkligen. Det är ingen alkohol i, utan bara ekologiska produkter, syns direkt på huden när man använder det regelbundet.

Dagens låttips är : Ludacris feat. Jeramiah - Birthday sex



Turister i Malmö?

Tre fina bilder från båtresan i Malmö kanal med turismgruppen :)







sköna fredag.

idag är det ledig fredag som vanligt. Har hjälpt mormor att städa och handla. Har även hunnit ta en liten fika på Espresso house med Jennie, jätte mysigt och roligt att träffa henne på tu man hand för en gångs skull, det var så himla längesen. Ikväll blir det Anna och jag här hemma hos mig, bara slapp :)

igår byggde jag på mina naglar för första gången i mitt liv. Mama vad snyggt det blev, kan inget annat än älska det. Perfekt till balen och studenten, verkligen!

Nej, ska planera lite inför den kommande veckan! Tänkte egentligen gå och träna idag, men vet ni vad, för en gångs skull orkar jag faktiskt inte eftersom jag somnade så sent igår! Skulle gå och lägga mig tidigt men det slutade med att jag gick 7 km rundan i skogen med Elin och Sally vid halv tio tiden och sedan träffade jag Basketkillen.



Snyggt eller snyggt?


vilket vackert väder!

Hallå allihopa :) Vilket fint väder det har varit idag. Hade inga lektioner imorse och på turismlektionen åkte vi kanalbåt genom Malmö. Himla mysigt faktiskt, ska lägga in lite sköna bilder sen men min dator är inte på samma humör som mig idag så allting tar lite tid. Efter båtturen mötte jag upp Elin som hade köpt en banan till mig :) sen tog vi bussen hem tillsammans
Nu sitter jag i allafall hos min mamma. Har pluggat mycket idag, har nämligen ett stort och svårt prov i internationella relationer imorgon. Efter de provet kan jag känna mig rätt lugn. Endast två veckor kvar till studenten idag, gud vad tiden har gått fort, mina vänner!

Nu ska jag ut och springa en runda. blir npg 7 km rundan. Härligt att bo granne med skogen ;)


Från dansuppvisningen


Haha ser inte ut som vi dansar hiphop här.


Ease on down the road

4 dagar kvar!

Idag är det endast fyra skoldagar kvar för min del! Det är väl helt sjukt? Efter balen den 2 juni har vi ju inga lektoner. I alla  fall så är jag jätte trött denna morgon och det blev en del snoozande imorse. Min skoldag innehåller tre lektioner idag. Engelska, internationella relationer och turism. Vi ska bara ha betygssamntal på den sista lektionen tror jag, efter som vi har gjort allting.

Idag ska jag nog inviga min klänning från monki. Det är ju underbart väder idag, ska man gå barnbent? nej kanske inte. Efter skolan åker jag till mamma :) Vårt föl kom hem igår efter att ha varit på ett stort bete på Österlen. Nu ska vi äntligen börja rida in henne. Synd att jag inte är hemma så mycket i sommar bara.

Ha en skön dag allihopa :)



Heidi Klumn is mine

Helgen har varit jätte bra! I fredags vaknade jag hos Anna. Jag tog tåget rätt tidigt och träffade Kajsa i stan. Vi tog en lunch på Mondo och pratade. Har inte träffat henne på över ett halvår och det har hänt så himla mycket. Efter lunchen hade jag genrep på Palladium i Malmö, det tog ett par timmar och sedan åkte jag tillbaka till Lund igen där jag mötte upp Anna. Vi gick hem till mig och satte på dansband, jo ni hörde rätt, dansband! Vi peppade inför kvällen. Vi var nämligen på Dansgala lite utanför Lund. Det var så fruktansvärt roligt och jag träffade massor av folk jag kände. Dansade till dansband hela kvällen i min nya kjol. 

Trevlig söndag, jodå, det är ju rätt varm iallafall. Dansuppvisningen igår gick jättebra och som vanligt är det så roligt att stå på scen. Mamma var och tittade och har tagit massor av bilder..

Igår shoppade jag också. Köpte en klänning från Monki, ett riktigt coolt halsband från Ginatricot och hippieband från Jc och Indiska. Men idag... gjorde jag helt klart det bästa köpet. Som jag har trånat efter denna tröja! T-shirten med Heidi Klumn på. Äntligen har jag den. 



En student alldeles snart

Vad skönt det är att ligga i solen, hörrni! Jag gick ut till Botaniska trädgården med en filt och somnade nästan. Nu har jag städat mitt rum och torkat golvet, det måste göras då och då och idag fick bli en sådan dag. Pappa ska köra mig till dansen idag, sedan ska han hämta all dricka till min student. Tänk att det är mindre än tre veckor kvar. Det är galet, helt galet! Det var ju inte längesen jag slutade högstadiet och tyckte alla som tog studenten var jättestora.

Jag önskar mig inte så många saker i studentpresent, men det är ju tanken som räknas och de saker jag har önskat mig vet jag att jag vill ha jätte mycket! Jag vet att jag ska få en digitalkamera av mormor och morfar, haha! Jag vet också att jag bland annat ska få ett bismarck armband med en grekisk sten i av farmor, hon har fått de av farfar för 30 år sedan. Jag har ju min farfars vigselring på mitt högra ringfinger. Den fick jag av farmor när farfar dog. Den ringen betyder jätte mycket för mig, och det känns speciellt att jag har den.

Efva Attling ring med texten "Amor vincit omnia" 
Jag har ju ett halsband från Efva Attling som jag fick när jag konfirmerades med texten "From here to eternity"


Berlocker till mitt Tomas Sabo armband.
Fick armbandet av Anna i julklapp<3


Triwa klocka i vitt. 
Har tyckt om denna klockan så himla länge nu!


Martiniglas från Efva Attling.
Vet inte om jag önskar mig dem nu men jag ska köpa sådana när jag flyttar hemifrån. Mamma har glasen fast i champagneglas och jag älskar dem.


COPENHAGEN

Åh vad jag älskar Köpenhamn, det är så skönt att det bara tar 30-40 minuter att åka dit med tåg. Jag och Sophie var där igår, och om vi hade roligt!  Köpenhamn är en sådan fin stad och den är väldigt mysig. Vi gick på ströget, satt i hamnen i Nyhavn och tog några drinkar på Hard rock café där vi träffade två underbara bartenders :)
Några drinkar var blev det i allafall, men inte så mycket shopping. Köpte ett par solbrillor bara. Var inne på Ginatricot och hittade en jättefin kjol och en jacka, hoppas de finns i Sverige. Jag blev rätt stolt över mig själv, med tanke på att jag nästan fick på mig storlek 36 i kjolen :) om min moneymaker hade varit 2 cm mindre. 

Igår åkte även nästan alla mina vänner till Prag, hoppas de får en riktigt rolig resa :)
Nu ska jag ut i solen ett par timmar innan dansträningen tänkte jag. Ikväll ska jag nog träffa Anna. Längtar =)







Ny vecka!

Godmorgon :) 

Jag blev ju klar tidigare än väntat. Börjar inte förrän om en halvtimme! Idag blir jag Hm klädd. Svart sidentröja och slitna jeans. Jag försökte verkligen göra de jeansen snygga. Använde mig av brödkniv, rakblad, sax och rivjärn. Har ni gjort era jeans slitna någon gång? 


Denna veckan ska jag planera såhär:
Måndag: Skola till halv tre, göra klart turisminlämningen, ha dansträning och sedan åka till mamma

Tisdag: Slutar två. Går till stan och växlar pengar. Köpa tågbiljett till Danmark. Gå hem till farmor och fika. Sola solarium och träna. 

Onsdag: Danmark hela dagen med Sophie. 

Torsdag: Ta det lugnt på dagen, träna på internationella relationer (har prov typ två dagar innan balen..) Dansa, och träffa Anna på kvällen

Fredag: Utgång med Sophie? 

Lördag: Dansuppvisning på Palladium i Malmö

Söndag: Träna och plugga


Nu ska jag fortsätta lyssna på DIn gata, göra en till kopp te, men tar med mig den till skolan. Dagen börjar med italienska. 
Ha en skön dag!

Oh ordinary sunday

Som vanligt denna kvällen började jag med ett afropass på Gedahallen. Jätte roligt var det idag, för det var ny koreoagafi. Nu sitter jag och Madde med lite godis och tittar på TV. Denna veckan kommer gå fort hoppas jag! Har bara skola måndag och tisdag och sedan åker jag och Sophie till Köpenhamn på onsdagen. Ströget, Hard rock café och Tivoli ska bli gjort!

Skönt att alla accecoarer är klara till balen. Har köpt så himla fina underkläder, är nästan kär i dem. De är gammelrosa med svart spets och ser rätt gammeldagsa ut, 20 tal liksom. 

Imorgon tänkte jag lägga ut lite bilder på vad jag önskar mig i studentpresent! Älskar sånt här. Planeringar och grejor. Pappa har beställt all dricka idag till dagen :) Åh vad jag längtar.



HELGEN

Här har det inte skrivits på länge, lite skärpning kanske. Har precis ätit lite och tittar på americas best dancecrew. Jag var och hade extra dansträning idag, kändes faktiskt lite onödigt om jag får säga, men fick ju tränat och dansat i allafall :) Klockan sex ska jag till gymmet och kanske ska sova en stund nu. Är så fruktansvärt trött efter gårdagen. Gick upp kvart i fem för loppis med sophie och sov 3 timmar inatt för att Bella och jag var ute igår.

Mitt hår är förresten slingat och jag tycker om det jättemycket. Jag ska bli lite blndare än såhär men det är fint nu också. Bara för mitt hår är så tjockt satt Bella och tog in färg och folie i över 2 timmar igår. haha!

Imorgon börjar en ny vecka, och mitt hemliga projekt ska skärpas lite denna veckan! 





Välkommen onsdag

Idag är det lill-lördag. YEY! Så skönt att hälften av veckan är slut. Idag är det dock stress onsdag! Slutar 16.25 och dansen i Malmö börjar 17.00. Som tur är har vi extraträning nu varje gång fram till uppvisningen så jag har tid på mig ändå ifall jag kommer sent :)

Det regnar som om himlen vore öppen så pappi ska köra mig till skolan idag. Första lektionen är musik och vi har uppspelning. Tur att jag och Matilda har övat på våra stämmor ;)

Ska hem till mamma efter dansen idag. Vi ska skicka ut alla studentinbjudningar. Inte långt kvar nu. Längtar!

Idag blir kläderna: Slapp vit tee från Ginatricot och svarta chinos från Monki, funderar fortfarande vad jag ska ta för jacka och skor. Känner mig faktiskt lite barnslig i mina gummistövlar, men som sagt de hjälper ju. 

Puss så länge

TV TISDAG

20.00 - Ugly Betty
21.00 - Desperate housewives

Jag hann inte träna idag. Skit också! Färgningen tog nog längre tid än vad vi trodde, men det var nog för tiden går fort när man har roligt. Isabella är övergullig och färgningen blev faktiskt fin, men vill ändå bli blondare senare. Isabella är så duktig och på söndag är modellvisningen.
Såg en person i stan också. Fan att jag ska vara så svag för allting som kretsar kring dig.

Jag åkte senare hem till mormor och morfar där jag provade min balklänning som nästan är klar nu! Den är så otroligt fin och jag är super nöjd. Ska nog inte sy i stenar utan jag vill ha den enkel. =)
Åt även mycket god köttsoppa där och gosade med Ammy.

Nu ska jag återgå till Ugly betty och plugga turism i pauserna. Ha en underbar kväll alla :) 

PUSSPUSS!




Vad tycks? Det är ganska rött i lampljus!

On my way!

Såja, nu var jag klar för skolan. Idag blir det en sidentröja och jeans, båda från HM. Gula gummistövlar med blommor på och väska från friis och company. 

Ett paket har kommit till mig från Ellos. Ska hämta det hos farmor imorgon. Spännande. Jag ska köpa blommor till min farmor på min håltimme imorgon. Tycker hon förtjänar det. Hon är så fin, min farmor. Ställer alltid upp för mig.

Den första lektionen idag blir internationella relationer och sedan blir det turism. Turism är jätte roligt och speciellt när vi har en sådan bra lärare :) 

 / Yasha

Godmorgon

Godmorgon alla!
Jag har precis stigit ur sängen och håller på att koka ett ägg. Så underbart skönt med lång sovmorgon idag. Börjar inte förrän kvart i tolv och slutar klockan två. Därefter ska jag åka in till min lilla frisör i Malmö som ska färga mitt hår mörkbrunt till en modellvisning som jag ska vara med på. Jag passar i mörkbrunt hår men jag vill faktiskt vara blond i sommar (som är min egentliga färg) Inte riktigt så blond utan mer mellanblond. Så lilla Isabella har lovat mig att hon ska färga det blondare senare innan balen och studenten. 
Jag ska också till min mormor och morfar efter Malmö. Min balklänning är färdig men mormor var inte säker på att underkjolen var så perfekt.. så jag får prova!

Nu ska jag upp på loftet och hämta min lilla katt, hon älskar att vara där uppe men hon kommer inte ner..suck. 

Hittade den här bilden i veckorevyn. Exakt den här hårfärgen vill jag ha senare. Riktigt fin.




Jag har så fina ben.

God kväll alla!
Jag har precis duschat och känner mig super fräsh. Hade en extra timme på dansen idag eftersom vi har uppvisning på Palladium den 20de så jag var rejält svettig. Fick dessutom ta bussen hem. Lyckliga den som inte satt bredvid mig på den resan. Min snälla pappa mötte mig för jag var så slö och tyckte det var tråkigt att gå själv. Vi gick och handlade en filbunke som jag sedan åt. Min pappa är så go, känner att jag uppskattar det för lite ibland.

Jag har bestämt mig för att förbättra mitt självförtroende! Har alltid behövt det och det blev ju värre nu efter min värsta svacka i januari-mars. Nu ska det bli bättring och skärpning. Jag ska inte avslöja för mycket vad jag tänker göra, för det är alltid bäst att hålla det för sig själv, men att skriva ner är bra tips. En sak kan jag säga, jag tänker ge mig själv komplimanger varje dag när jag vaknar, går och lägger mig, går förbi spegeln o.s.v. 
Jag ska dessutom ge andra mer komplimanger än vad jag gör. Det är viktigt att inte göra detta så personen tar det fel. Man ska ju inte ljuga. Jag är duktig på att ge komplimanger, jag är sämre på att ta de till mig när jag själv får.
Detta beskriver mig mycket bra: Jag är som en sked med hål i. De goda komplimangerna rinner ut i hålen och jag förtränger dem med de negativa sakerna jag hör som stannar kvar.

Dagens komplimang till mig själv blir:
Fan vad jag har snygga ben! Det har jag verkligen. De är inte pinnsmala. De är musklade och formade. De är skitfina när vi töjer och tränar vighet på dansen.

HEMLIGT PROJEKT FORTSÄTTER OCH DET GÅR BRA!


Haha, ser ni min katt Russin i bakgrunden? 


Måndag!

Hallå i stugan.
Jag sitter och kollar på Gossip girl reprisen och dricker te med honung.

Idag gjorde vi IQ test i skolan och jag insåg att ja g har nog inte så logiskt tänkande. Eller jag måste i alla fall öva på det, kraftigt mycket. Annars har jag mest suttit för mig själv och skrivit klart svenska arbetet, och sedan haft dansträning. Vi gick igenom alting inför uppvisningen som är på hemligt datum. Dansen i skolan är verkligen INTE som min dans är i Malmö där jag tränar. Väldigt annorlunda. 

Denna veckan ska jag fortsätta med mitt hemliga projekt. Det ska gå vägen!

Mina fina vänner på valborg


Lilla loppan

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag, och länge också! Snart kommer Matilda hit och pappa ska hjälpa oss med att sjunga till musiken så vi spikar mvg ;)
Träningsverk i rumpan idag? Nje, men gud vad roligt det var att rida tjur. Roligt men så svårt.

Afro klockan 6 idag! Skaka rumpan. Skönt!

Det här är min och mammas häst Snotra. Vi ska ta hem henne i sommar, och gud vad jag längtar. Hon är så fruktansvärt mysig och gosig. LIk sin mamma i utseendet .

(Det verkar vara krångligt att lägga in bilder idag)



Så rolig kväll

Gud vilken rolig kväll alla har haft! Susanna, Frida och Anna var hemma hos mig innan och vi gjorde oss iording och åkte till Malmö. Vi började med Laserdome spel när vi mött upp alla. Jag kom fyra i mitt lag som så klart vann! Sedan stod det fem kamp på schemat. Jag har aldrig haft så roligt och mina sinnen frodades. Tjur ridning, sumobrottning, boxning och fighting på pålar. Ska lägga in 100 bilder sedan när jag har fått dem av de som fotograferade.
Jag var kvar sist av alla så jag drog med mig Matilda till Boomers som ligger precis bredvid. Vi tog varsin drink och pratade i ungefär en timme innan det bar av hem :) Vi har planer att åka till England för att jobba och dansa. Hoppas det går vägen. 

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Imorgon blir det sångrtäning och vanlig träning för hela slanten.
Sov gott allihopa. Pusspuss!

Mot Laserdome

Hejsan. Blev faktiskt ett köp idag. En klänning från Ginatricot. Väldigt enkel och snygg, kanske har på mig den senare, vi får se. I övrigt har jag och Besha haft en jätte bra dag i solen!

Jag har precis målat naglarna och tänkte snart gå och sminka mig. Sus, Anna och killarna kommer om en stund. Hade känts bra om jag var klar då :)
Det ska bli så roligt ikväll. Har inte varit på laserdome på länge och jag har aldrig ridit rodeo eller gjort sumobrottning. 

Tänkte lägga in lite bilder från valborg när jag kommer hem om jag inte är för trött :)
Puss så länge och önska mig lycka till ikväll ;)

händelserik dag

Godmorgon!
Precis gjort mig i ordning. Ska till Malmö för shopping med Besha! Ikväll ska bland annat jag och min bästa vän till laserdome för 5kamp och fotografering. Matilda jobbar där. Skitkul ska det faktiskt bli!

Igår var vi och kollade på vårt föl som inte är så fölig längre, hon har hunnit bli 4 år ,lilla stumpan! Ska visa några fina bilder som jag tog senare, men just nu har jag bråttom. Tänkte kila inom en second hand affär innan jag åker till Malmö.

Förresten, eftersom det är så många unghästar i den hagen lilla Snotra går i är de så himla nyfikna på alla som kommer, en blev lite väl närgången på mig och sparkade mig. Jag har ridit och hållt på med hästar i hela mitt liv, detta har aldrig hänt mig! Jag blev sparkad på vaden och det gjorde skit ont. Tog andan ifrån mig och nu har jag ett blåmärke som ser ut som en hov! Tur inte hästen hade skor på sig.. ajajaj.


Dagens:
Topp från Carlings, Shorts från Oasis och sedan nitsandaler från La redoutte och jenasjacka på det!


RSS 2.0