Längesen

Hejsan!
Nu sitter jag här hemma hos mig. Har håla till klockan tre. Pust och stön. Väntar på att kära Madde ska komma hit så vi kan umgås :) Skolan har inte alls varit jobbig idag, än så länge. Började med musikprov som jag tror gick jätte bra. Sedan hade vi internationella relationer. Kollade bara på en film om kravallerna i Göteborg för några år sedan. Och nu då: Håla!

Tävlingarna i lördags gick jätte bra och jag blev så stolt när jag ser hur duktig och fin min lilla häst är! Fick rätt höga poäng för att inte ha tävlat så mycket så jag är jätte nöjd.

Söndagen spenderade jag i solen såklart. Det var strålande väder och jag låg i bikini. Har ni hittat någon fin bikini detta året? Jag kör på samma bikinis som förra, men kanske inhandlar en ny överdel, who knows?! Var finns det fina i så fall?

Ikväll har jag dubbel dansträning. Så skönt! Behöver tränas extra nu när jag låg hemma sjuk i en hel vecka utan träning!

Puss på er och ha en fortsatt trevlig dag

Jag och Smokey nu :) 






baka kaka

Madde står och bakar chokladbullar här i mitt kök. Jag tycker inte om det så mycket, men hon är duktig ;)
Jag åker till mamma vid 10, sen är det upp tidigt imorgon! 
Ha en underbar kväll, pusspuss!!





Jump like a suit.

Ett måste i min sommar garderob är självklart en jumpsuit. Har sprungit runt i lite olika affärer och kikat. Har faktiskt hittat några att skriva upp på önskelistan ;) Tror jag ska köpa en från Ginatricot i svart!

Här är några som jag tycker är snygga, vad tycker ni? =)

Från Pepe jeans


Från Mochino 



Vet inte var dessa kommer ifrån


Fint på dagen i alla fall.

Åh, så fint väder det är idag. Glad att jag mår bättre så jag har kunnat njuta av solen idag. Gick till farmor innan idag och myste och pratade med henne. Sedan mötte jag upp Madde för att sedan gå och sola i Stadsparken. Stadsparken har fått en stämpel av att vara så skitigt, och jag håller med, på kvällen är sunkigt men det kan faktiskt vara fint, speciellt på soliga dagar som idag.

Nåväl, ikväll ska jag och pappsen äta tacos. Det är min favoritmat! SÅ fruktansvärt gott. Lite senare tar jag bussen till mamma och ska lägga mig dirr. Vi ska upp 5 imorgon bitti.. oh god..


PUSS och ha en fortsatt skön dag ;)

Botaniska trädgården där jag gick min morgonpromenad




TGIF

freeeeeeeedag!
Jag mår så mycket bättre idag. Var ute på en promenad i morse innan frullen och invigde min nya studenttröja. När jag sedan duschade fick jag en gammal låt på huvudet, och jag kom på hur mycket jag älskar den så jag sprang till datorn och satte på  högsta volym där i stället. Frida med Dunka mig gul och blå. Fan vilken sommarkänsla man får av den, och vilka minnen! 

Jag ska gå hem till farmor sen, ska köpa en ögonskugga till henne som hon har letat efter så länge, jag såg jag den nu i helgen och tänkte att det är min farmor värd :)

Vad ska alla göra i helgen för något kul? Imorgon ska jag till en tävling där min mamma ska tävla min häst. Ska bli mysigt. Jag älskar att åka på sådana turer.

Puss på alla!


Jag och min älskling för två år sen när vi vann stil-gallopp 

bara så du vet.

Just nu sitter jag i din tröja och lyssnar på din låt.. bara så du vet.. 
glömmer inte.

Kan jag få frisk luft imorgon?

Imorgon har jag bestämt mig för att ta en morgonpromenad. Har inte sett dagsljus, andats friskluft och haft skor på mig sen i söndags, så det ska faktiskt bli skönt. Ska kanske gå lite i Botaniska trädgården som ligger precis granne med mig. Där är så fint nu på vårkanten.
Tycker ni det finns något bra på tv på torsdagar? Det tycker inte jag. Jag bara slö-tittar just nu på Hjälp jag är med i en japansk tv serie. Fan vad Carolina Gynning är skön, älskar den kvinnan. 

I vårt hus är det städning som gäller på torsdagar. I alla fall för pappas del.. Han springer runt här nu med damvippan i högsta hugg och båda katterna efter sig. 

Min goda glass som mina honeys kom och lämnade till mig innan.


jag har världens finaste människor omkring mig.

Nä vet ni vad! Jag blev precis jätte överraskad. Låg på soffan och pratade med farmor i telefon så börjar det ringa på dörren konstant. Det var Sus och Sophie som kom med min studentmössa, studenttröja och champagneglas och sist men inte minst..tada.. en BEN & JERRYS BOHAMIAN RASBRRY. Åh, ni anar inte hur bra den satt. Sitter och smaskar på den nu samtidigt som jag kollar på Extreme Home makeover. Jag gråter av det programmet, tycker det är så fint och blir så rörd av deras historia ( och ja, jag tycker att Ty Pennington är snygg..)

Undrar en sak. Töjer studentmössorna sig? Tyckte min satt lite hårt, men det gjorde den ju inte när jag har provat den innan. Vill ju inte förstöra frillan :)


Mina fötter och Smokey kom med på bild






Åh brudar, nu är det fan inte långt kvar till vi ska festa gärnet!


morgon förälskelse

God morgon. Vaknade med dundrande huvudvärk och var tvungen att gå upp. Jag gjorde lyxig frukost i alla fall. Fattiga riddare. Mums, det har jag inte ätit sen jag sov hos wictor sist. Fan vad gott det är, inte nyttigt precis men gott. Med tanke på att jag gick upp så tidigt idag ska jag ta en liten nap om några timmar. Vill ju inte vända dygnet bara för jag är sjuk.

Det är underbart väder, jag vill ut! Bli brun!

Justin, Justin.. Såg precis videon Rehab med Rihanna, och Justin är ju med i den. Jag har alltid tyckt om Justins musik, ändå sen N*sync men aldrig tyckt han var så snygg. Men nu, jävlar. Galet beroende av honom. Han har sådan blick, det är nästan så jag blir generad när jag ser bilder på honom. Precis som jag gjorde ett tag när jag såg Ne-yo för att jag hade drömt en snuskig dröm om honom. 

I love justin!

Bara jag som vill äta upp honom? =)
Bra!


Kläd-kravings

Men ååh vad mycket fina kläder det finns! Detta vill jag ha i min garderob snarast:




En kavaj i lite större modell.


Gladiatorsandaler med mycket nitar





Stela armband





+ Massor av randiga tröjar, slappa som tighta, långa som korta. =) 

fotfin?

Jag sitter och tittar på The hills varierat med att titta på mina fötter. De är inte fina, haha. Vet ingen något bra medel eller krämer man kan skrubba eller förfina fötterna med? Fina fötter är väl ett måste i sommar? :) Något som även ska bli fint på mig i sommar är mitt hår för jag har hittat en nyans som är skitfin och jag vill verkligen ha den! Blir nog jätte fins om jag fixar det om en månad och sen att det bleks lite i högsommaren!

Pappa lagar köttbullar och macaroner, jag är skit hungrig så det ska bli mums.



Honungs onsdag

Sätter i mig tredje koppen med te och honung för dagen. Imorse hittade min pappa mig sovandes i badrummet, haha? Jag minns att jag gick in där för jag hade skit ont i huvudet och skulle kräka och det var för ljust på mitt rum för att kunna sova, men herregud att jag somnade? Hade tagit med mig täcke och kudde och hela fadderullan. 

Sitter just nu och kollar på gamla Ugly Betty avsnitt och Tyra Banks show börjar snart :) Ska nog ta en liten dusch också. Det är ändå rätt skönt att vara hemma från skolan. Är så himla trött på min garderob just nu och det känns som jag kör samma kläder hela tiden så nu slipper jag ha den morgon ångesten varje morgon, brukar inte alla ha den känslan?
Jaja, den 20 maj drar jag och Sophie till Danmark och shoppar på Ströget. Det ska bli en mysig dag som ska avslutas på Tivoli och min absoluta favorit restaurang, HARD ROCK CAFÈ! Fast Danmarks Hard rock slår ju inte Barcelonas. Åh nej! Men en mysig dag/kväll/natt med lilla soppan iallafall. 

Det är inte lika fint väder idag, yes! Förlåt om jag är skadeglad men det är inte kul att sitta inne när det är så fin sol utomhus.

Kolla bilden där nere. Elin tog den på mina läppar för några veckor sedan. Jag älskar den.

Puss och Kram, ha en skön dag!





TV tisdag

TV tisdag som vanligt, men framför allt är det DH som lockar mig till min tv. Jag har fortfarande ont i halsen, huvudet och nacken. Suck.. 
Har precis tagit en lång dusch i alla fall och är så himla len nu för jag smorde in mig i babyolja. Luktar underbart. 
Jag har ju i stort sett inte ätit sen i söndags så nu för 2 timmar sen var det första gången jag åt. Lite sjukt faktist. Blev hungrig och fruktansvärt sugen på snabbmat så min snälla pappa cyklade ner till Dokan och köpte ett meal till mig. Så gott det var med iskall cola. 

Jag har så mycket att se fram emot nu! Jag bara längtar.

Denim-mania

Har blivit en sucker för slitna jeans. Här är tre par som jag tycker är snygga! Tänk med en vit eller randig tee och gladiator skor eller espadrillos plus massor av stora smycken!




I'm so sick!

Spenderade nån timme igår på sjukan. I söndagskväll började min hals göra jätte ont och när jag vaknade igår morse hade jag 39 grader i feber och svettades som en galning plus att halsen gjorde dödsont.
Det enda jag fick i mig igår var lite blåbärssoppa och te med honung, det gör så fruktansvärt ont när man sväljer eller hur? I alla fall så körde pappa mig till sjukhuset vid halv nio tiden, och jag har fått penecilin utskrivet. CPG värdet eller vad det heter ska helst ligga under 10 och mitt låg på 40. Sköterskan trodde först det var körtelfeber, men det var det inte. Blir nog att stanna hemma från skolan hela denna veckan ändå. Känns som jag kommer missa jätte mycket men det går ju inte att gå till skolan med feber och så tjock i halsen. Hoppas i alla fall på att gå ner lite i vikt (haha) med tanke på att jag bara har "ätit" flytande föda.

Igår var det The City maraton på Mtv så det va vad min dag gick ut på. Åh, jobbigt det känns att inte kunna träna och speciellt dansa på så länge! Ska gå och måla mina naglar eller något, är så uttråkad och det är så fint väder också! 

Puss så länge



afternoon nap.

Nu är jag hemma från stan. Jag och Madde satt hur länge som helst på stortorget och glassade i solen. mm, vad detta bädret är härligt. Kan ju inte annat än älska det? Åt en glass i stan också, har blivit lite sucker för det känner jag. Kanske inte världens bästa grej för att hålla figuren, men är det sommar så är det!

Jag är faktiskt jätte trött och har ont i min nacke för att jag dansade för mycket igår. Eller nej, det går inte att dansa för mycket, men jag gjorde kanske lite för många "dutty wine", eller? Jag ska iallafall ta en liten nap nu innan pappa kommer hem. Sen ska vi äta middag. Jag har även lovat att jag ska följa med till en fest ikväll. Jag orkar egentligen inte, men sällskapet är ju hur bra som helst så det blir nog inte tråkigt :)




en lyckad kväll.

Godmorgon!
Från att ha gått till jätte opeppad, otippad och orklös kväll så slutade den mycket bra. Skulle bara mysa lite hos sus på kvällen men det slutade ändå på Crown. En mycket rolig kväll.

Dagen började iallafall hos mormor som nästan är klar med min balklänning. Shit vad duktig hon är, min mormor. Den ser ut att vara hur proffsig som helst. Jag är jätte nöjd och kommer bli jätte snygg.
Sedan gick jag och madde om varandra i stan men det slutade lyckligt med en glass ändå.

Mötte Sophie och åkte hem till Sus där vi spelade ett jätte roligt spel som heter Intim, där man ska rangordna olika saker t.ex vad är värst på första dejten o.s.v. Vi hade roligt och bestämde oss för att fortsätta till Malmö rätt drastiskt och fick springa till sista bussen. Gigi, jag och Sus. 
Hade jätte roligt på Crown och de spelade skit bra musik. Nu ska jag väcka gigi :)







Ny vecka och nya tag.

Godmorgon! Jag har precis ätit frulle. Dansar runt här till Run away med Darin, ska så smått göra mig iordning. Dock har jag ett litet dilemma denna morgonen. Ska jag sminka mig eller inte? Vädret är inte lika fint som det har varit i veckan, men solen tar nog ändå. Har inte sminkat mig på över en vecka haha. Jaja, det är bara ett litet problem!

Bara två lektioner idag, så skönt. Efter det tar jag bussen till mamma, sen kommer Paulina så ska vi åka och rida sen ska hon sova hos mig. Ska bli mysigt.

Nu ska jag börja göra mig iordning.

PUSS!



Mot sängen!

Skolan börjar imorgon igen. Tycker egentligen om Turism lektionerna men denna veckan har vi inga och det är så himla skönt. Slutar då redan halv ett imorgon och har sovmorgon på torsdag, skönt va!

Är hemkommen nu efter all påskmat och en lång härlig promenad med Matilda. Vi pratade om allt möjligt och även lite framtidsplaner. Roligt att vi båda är så intresserade av dans och språk. 

Snälla pappa hjälpte mig att plugga lite engelska nu ikväll och jag ska hoppa i sängen bums! Är så trött, och vill vara utvilad till imorgon.

Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade häst. Var så längesen jag fick gosa in mig i hans päls och höra hans gnägg. Paulina ska även sova hos mig. Ska bli mysigt, har inte heller träffat henne på ett tag =) 


Puss och godnatt. 

Världens finaste Anna<3


Mot påskmaten!

Nu har jag precis steppat ut ur duschen. Gjorde hårinpackning som jag köpte i förrgår. Håret luktar ljuvliga jordgubbar nu och känns väldigt lent. I like!
Ska möta upp Madde om 20 minuter för att sedan gå till farmor och äta påskmiddag igen. 

Jag klippte pappa tidigare idag. Hjälp! Jag trodde jag var bra på att klippa och har klippt både killar och tjejer innan, men ack pappa blev inte nöjd och det ser faktikst förjävligt ut haha. Förlåt pappa! Nu går han med mössa. Skyller på att det inte var mitt fel eftersom det var fint när jag var klar första gången, men pappa ville ha det kortare och då åkte rakmaskinen fram. Jag kunde inte hantera den vilket resulterades i pappas hår. 

MUMS FILIBABA!



Vad tycker ni om Heidi Montags klädsel på denna bilden? Jag tror jag är kär i hennes Gucci styltor. 


Annandagen

Uch, jag hade riktigt svårt att somna igår. Inte lätt när man har saker i huvudet. Madde har försökt få med mig på lite olika aktiviteter idag. Både tivoli i Danmark och Dressincykling på Rommelåsen. Tyvärr blev det inget av dem, utan det blir annandagsmiddag hos min farmor i eftermiddag istället.

Klockan två idag ska jag dansa. Skönt! Har faktiskt inte tränat sen i lördags. 
Jag har SÅ mycket att plugga så det är bäst jag sätter igång nu, men åh vädret är ju så fint. 
jaja, puss så länge.



Victoria Secret

The angels from Victoria Secret. Gud vilka vackra kvinnor det är. 


Det är tre av dem som jag brukar blanda ihop, de är hyffsat lika. Tror de kallar varandra för trion. Ikväll hade jag glömt vad en av dem hette, men jag kom precis på det! Alessandra Ambrosio. Hon, Adriana Lima och Miranda Kerr kallas för trion. Just så var det! Nu kan jag sova utan att tänka på det! Skönt!


smoothiemys och wipeout

Sov jättelänge idag men jag drömde mysiga drömmar så det var lika bra att ligga kvar i sängen. Väntade på att Madde skulle sluta träna. Vi cyklade sedan till Nova Lund i vårsolen. Handlade en klänning på Vero moda. 
Sedn hälpte lilla gulle mig att plugga och förbereda talet inför nationella i svenska. Jag orkar inte plugga för tillfället, är så trött på det. 

Jaja, nu sitter vi här och gottar oss framför tvn. Tur att vi är lediga imorgon också! Så hinner jag förbereda mig ordentligt. Ska redovisa på torsdag och jag ska även ha läst ut Emma av Jane Austen till tisdag. . . . . .  .







Påskafton

Nu har jag precis varit och tränat gympa med stång i en timme. Skönt! Pappa och jag ska kila ner på stan och sedan går jag hem till farmor och hjälper henne förbereda maten och kanske sola lite på hennes balkong. Jättefint väder idag förresten. Jag vill inte ens tänka tanken på att jag måste sitta hela morgondagen och lite på måndag med massa plugg framför mig. suck.

Idag tänker jag ha på mig en volang klänning från Monki och espadrillos från Avesa, jeansjacka från Wrangler på det!
Ska bannemig gå utan smink idag, vill ju bli brun i ansiktet utan massa fläckar :)

Soliga flickor i stan.




gosar

Smokey vill inte att jag ska sitta och knappa på datorn så hon lägger sig över hela tangentbordet. Ska nog faktiskt gå och lägga mig snart, ska upp tidigt och jag tycker om att gosa och fixa lite saker innan jag somnar.

Susanna kom hit till mig en liten stund. Vi köpte med oss glass och lite naturgodis och gottade oss framför OLA<3 åh min kärlek! vackraste varelsen som finns. Han var med i Så ska det låta denna kväll, kan inget annat än le när han sjunger.



She moves like this when you movie it like that.

Nu har jag och pappa precis ätit middag. Kvällens planer blir förmodligen fika med Paulina, ta det lugnt, mysa när vårsolen går ner och bara sova en skön sömn. 
Imorgon förmiddag ska jag gå på gympa med stång tänkte jag. Skön morgongympa när jag har tänkt att klämma i mig lite påskgodis senare. Påskmiddag hos farmor. åh så mysigt.

Måste köpa schampoo och balsam imorgon också, tur jag ska på stan med min lilla pappa efter jag har tränat. Har även hört att jag ska få en liten påskpresent :)





Långfredag

Ojsan, här har vi inte varit inne på länge.. men våren är ju här, och då är det inte roligt att sitta inne framför datorn :) 

Igår hade jag en mysig kväll/natt med anna! vi hittade på busiga saker som vanligt och åt frukost i solskenet, underbart. Lite framtidsplaner har vi allt nu eller hur? =)
Kom fram till lund i förmiddags och solade en stund i botaniska trädgården med Madde. Borde egentligen plugga, men jag orkar verkligen inte. Ska läsa ut boken Emma av Jane Austen till tisdag, yeah good luck yasha. Det är så svårt att sätta igång. Har dessutom nationella prov i svenska i veckan som kommer. Har ingen aning vad jag ska tala om. 

Ikväll ska jag bara chilla. Har bett pappa köpa hem massa frukt för jag tänkte göra fruktsallad eller smoothie till efterrätt. En liten fågel viskade i mitt öra att det går bra filmer och program på tv ikväll.

Har även köpt två par nya skor under denna veckan som gått. Visar senare. 

Puss så länge

<3


RSS 2.0