TRÅKIGT?

Vad heter du: Yasha
Var bor du: Lund vs. Holmeja
Trivs du där: Ja för det mesta
Brukar du läsa horoskop: Ja varje dag
Har du körkort: Inte än

Favoritdjur: Katt
Festar du mycket: Nädåå
Sprit, cider, vin eller öl: Cider 
Brukar du bli för full: Har hänt

Antal kuddar i sängen: ungefär 5
Äger du ett busskort: Ja
Vad åt du till frukost: Te, filmjölk med linfrö och solroskärnor och riskakor med keso och kalkon

Har du haft sex idag: Nej 

Nästa mål i ditt liv: Tjäna gigantiskt mycket pengar

Hur svarar du i mobilen: Hallå
Antal timmar sömn inatt: 8 kanske
Sov du ensam: nej, med misarna så klart
Vad är det för veckodag: Söndag
Vad åt du senast: Äpple
Vem fick du sms av senast: Madde
Vem ringde dig senast: Madde
Godaste ölen du druckit: haha, ingen aning
Vilka hårfärger har du haft: Blont och brunt
Vad såg du senast på TV: Keeping mum
Vad läser du för bok just nu: Emma

Längd: 1.72
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Guldbrunt
Är du kär i någon: -
Vad gör du om ett år: Sitter med en pina colada eller cosmopolitan i handen i något varmt land

Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
Dricker du: jag dricker varje dag
Vilken parfym använder du: Har många parfymer men favoriterna är Replay och Calvin Klein
Vilka skor använder du: olika varje dag
Dagens klädsel: myskläder!


beroende?

God eftermiddag. Vad ljust och skönt det är ute idag! Sitter just nu i min säng och ska läsa lite ur Emma av Jane Austen. Har tänt alla nya ljus som jag köpte idag på Ikea. Inte för att det behövs, men det luktar gott och är fridfullt. 

Jag blev urglad när jag var hos mormor och morfar idag. Jag ska ha ett skärp till min studentklänning som mormor har sytt. Vi mätte min midja förra fredagen, altså för en vecka och 2 dagar sen. Vi mätte min midja även idag, och vet ni vad?! 4 hela centimeter mindre var min midja idag. Jag blev överlycklig. Ska gå ner ännu mer tills denna fredagen då det ska mätas igen.
Min gulliga mormor har redan köpt en champagneflaska till mig och till champagnefrukosten på studentdagen. Åh det känns så nära nu! Längtar som in i bomben.

Hur kan ett beteende ändras så mycket? Jag har fått från att hata filmjölk till att fullkomligt älska det! Det är så jävla gott med solroskärnor och linfrö i och kanske lite kanel. 

Jag har nästan gjort hela min turismuppgift, skönt. Den är rätt svår och ligger på en rätt hög nivå, men det ska väl gå bra. 

Ska sola senare idag (blekfis) och sedan mysa med lilla Madde.

Puss så länge





Söndags göra

Godmorgon. Idag ska man ställa fram klockan en timme. Jag hade helt och hållet missat det, men pappa sa till mig när jag vaknade. 

Idag ser dagens planering ut såhär:
Hem till mormor och ta mått till min balklänning
Ikea med pappa, köpa lite småsaker
Göra en turismuppgift och läsa lite i engelskaboken
Sola om jag hinner
Antagligen träffa Madde

Jag tänker inte träna idag med tanke på att man måste ha en vilodag och jag har tränat stenhårt hela veckan, men imorgon sätter jag igång igen. Gym och dansträning gånger två. 


Ger ett litet musiktips. Vet inte om låten är gammal eller ny men jag har aldrig hört den förr iallafall

Bow wow ft. Omarion - Girlfriend



Mina små älsklingar


Robinsson

Sitter och tittar på Robinsson med Madde. Äter morötter med dippa, mums filibaba!
De gör en hinderbana i programmet nu, ser riktigt roligt och spännande ut.

Ska ge ett tips om en riktigt bra musiksida. Lastfm.se Man skriver in en artist man tycker om, sedan spelas musik från den artisten och andra liknande artister, man hittar massa ny musik att ladda ner.

Ska återgå till tvn nu!


Jag och min lilla Skrållan imorse




sunshine day

Det är lördag, vad innebär det? JO att det är fritt fram att äta vad man vill! Jag har redan ätit lite godis och en kanelbulle haha. Man får passa på när det väl är lördag
Härlig dag det är idag! Solen skiner och det är ganska varmt ute. 

Denna dagen började med mys i sängen med Skrållan som jag vaknade bredvid. Morgonen fortsatte med ett spinningpass. Otroligt skönt och jag har aldrig blivit så svettig i hela mitt liv. Min tröja var inte längre samma färg när jag kom hem. Madde och jag käkade frukost på coffe break och tog en sväng i stan. Köpte ingenting, men blev lite shopping igår. 

* En klänning från Monki
* Ett par skor från Bianco
* En berlock till mitt Tomas Sabo armband
* Present till Anna

Ikväll ska jag och Madde bara dega. Har köpt morötter och dippa. Gud vad längesen! Pappa står och lagar köttfärspaj, luktar ljuvligt och solen bara lyser in i mitt rum. Kan det bli skönare stämning?


Mina balla skor som jag köpte igår




I <3 nitar

Har precis klämt  i mig en kanelbulle. Mums så gott jag bakar! 
Handlade lite småsaker i stan idag. Ett par trosor, ett hårband och en läcker väska! madde shoppade loss så hon fick hålla i pengarna till slut. Hittade jätte mycket vårgrejor som jag bara måste ha i min garderob snart!

Om en stund kommer mamma och hämtar mig.


väskan



Och en glad yash!

Down town.

Min träning gick bra! Otto hade gjort upp ett litet schema som jag följde så fint!

5 minuters uppvärmning på cross maskin
30 minuter styrka med många repetitioner 
20 minuter konditions träning (10 på cykel och 10 på trappmaskin)
Strech

Förresten, gud vad Step up 2 var bra! Rekomenderas verkligen. Nu ska jag ner till stan och träffa Madde. Det är ju lördag. vilket innebär att jag får synda! Ahlgrens choklad tänkte jag skulle sitta fint idag. 
idag ska jag ha på mig converse, klänning från Monki och min nya skinnjacka! 

See you later.

Smokey säger god morgon.



Lördagspigg

Godmorgon tidig morgon.
Klockan är lite över åtta och jag ska snart bege mig till gymmet för att pumpa intensivt i en timme. När jag kommer hem ska jag äta lite tacos som blev över från igår sen åker jag och Madde till Malmö. Det börjar bli en vana nu. Varit på Entré alla dagar sen i torsdags!
Ikväll kommer jag att vara hos min mamma! Min mamma som inte alls har varit på bra humör på senaste tiden, precis som jag! hmm.. Smittosamt kanske? Dock börjar jag känna mig bättre och känner att förändringarna är påväg, men de är hemliga för omvärlden än så länge. 
Min mamma är en av de bästa personerna i mitt liv, så jag vet att allting kommer ordna sig. 

Nu bär det av! Puss så länge

(ha en underbar resa, g) 



Dagens guldlägen!

När jag väl kom fram till mormor och morfar gick jag ut en lång runda i vårsolen med deras hund Ammy. Vi är underbart bra vänner, lilla älsklingen. 
Fick 500 kronor av snälla mormor för att jag hjälpte till lite. Provade även min studentklänning som hon har fixat till lite! Den kommer bli riktigt fin! Den är inte riktigt klar än men på god väg!
Sen provade jag några balklänningar, men ingen föll mig riktigt i smaken.

På eftermiddagen åkte jag till ett fritids. Det var jätte roligt att vara där. Barnen var jättegulliga och jag fick två teckningar och fick vara med på massage. Hur mysigt?

Åker in till Entré och går där ensam ett tag tills jag åker hem och möts av ett paket från Ellos! Hallelulia. Åt tacos med Pappa, och nu ska jag och Madde kolla på Step up 2 och äta jordgubbar och wasabinötter. Inte världens bästa blandning, men det funkar säkert!

Puss och ha en underbar kväll.



Skinnjackan och blusen som kom från Ellos idag! =)









TGIF

Friday, baby!
Klockan är tidigt och jag ska snart bege mig mot stan för att ta bussen till min mormor och morfar! Det regnade lite precis när jag vaknade men nu tror jag nog att solen vågar kika fram. Hos mormor och morfar ska jag hjälpa dem att städa och dona lite. I eftermiddag ska jag praktisera på ett fritids ungefär där de bor. Det är en uppgift i skolan. När det är klart tänkte jag ta bussen till Entré och köpa de där brallorna och även kika lite på en jacka som jag blev smått förälskad i igår!

Nu ska jag dricka upp mitt te och göra mig i ordning. 

Puss och ha en bra dag :)

Godmorgon med te :)



UPPDATE

Sitter fortfarande i pyjamas, men ska klä mig nu :)

en fantastisk dag

Torsdagen började med att min buss var jätte försenad, vilket drabbade Bella! Iallafall gick vi till hennes skola som i övrigt var jättemysig. Hon började med att göra en uppsättning i mitt hår. Riktigt fin blev den. En hög stram hästsvans där håret är inrullat till knuten, några lockar som lades ovanpå det inrullade håret och woila.
Efter upsättningen tvättade Bella mitt hår i sån vask, ni vet som frisörerna använder. Det var första gången jag gjorde det och herregud vad skönt det var!
Hon klippte upp mitt hår lite och klippte topparna. Hon ska även färga mitt hår om en månad ungefär. Mycket nöjd och lilla Bella är så duktig!

Sedan träffade jag Besha och vi gick till Entré som invigs idag! Stort var det! Och jättefint. Tror definitivt att det kommer gå bra! Jag ska dit igen imorgon och på lördag tror jag, för allmän shopping!
Daniel Da Silva från Let's dance ska även hålla i ett danspass på lördag som jag tänkte gå på! Kan nog vara riktigt roligt. 

Mitt hår har luktat så gott hela dagen! Kan inte sluta lukta. 
Nu har jag precis ätit lite bacon, gott efter träningen och en lång dusch,.

Puss och god kväll.

Jag och Bella för ett tag sedan. 


nya försök!

Godmorgon torsdag!

Jag ska ta bussen om en halvtimme mot Malmö. Ska möta upp Isabella, som ska klippa mig och jag ska även vara hennes modell :) Ska bli kul!
Efter det tänkte jag ta en sväng på Entré som öppnar idag! Malmös nya köpcenter. Är riktigt förväntansfull! Jag ska nog gå på mina två sista lektioner idag, så har jag varit duktig med tanke på att jag har håla på förmiddagen. 
Dans ikväll! Skönt. 

Nya försök med godisförbudet. Jag och Matilda brukar peppa varandra och vi har varit riktigt duktiga innan när vi har haft det. Har hållt det i 1 år och 6 månader om man räknar med alla godisförbud jag har haft i mitt liv, men det har varit uppdelat i tre! Altså ett halvår per godisföbud.

Solen lyser idag igen! Våren är påväg! Hallelulia!

Puss så länge

baka baka




Rida i skogen.

Igår var det sommarväder. Tog en tur i skogen med elin och våra pållar :)








fri från söndags ångesten.

Godmorgon säger jag som fortfarande sitter i sängen.
Just nu tittar jag ut över mitt rum som är fyllt med ciderburkar! Nackdelen med att ha en "förfest" ? 

Gårkvällen var jätterolig. Åt hemma hos Madde. Rostad macka med getost och valnötter till förrätt, moussaka och sallad till huvudrätt och Pancotta med bär till efterrätt. Maddes mamma vet hur det ska lagas, bannemig!

Vi började titta på melodifestivalen och var jätte party sugna. Melodifestivalen gjorde oss ännu mer peppade med tanke på hur segt det var. Men jag ringde faktiskt och röstade på Caroline Af Ugglas låt Snälla snälla. Jag tycker texten till den låten är så himla fin och den passar så bra in hos mig nu. Samlade ihop Sophie och Susanna sedan drog vi till mig då även Julia följde med och sedan till Inkonst i Malmö där det var dj:s som uppträdde. Rätt konstig musik men vi hade roligt. Det var bara jag och Madde där inne eftersom de andra brudarna bor inte i Lund, och de var tvungna att ta sista bussen hem. 

Inne på dansgolvet ser jag och Madde en kille, inte vilken kille som helst utan Kim från ANDRA AVENYN! Åh, mitt och Maddes söndag cravings efter Gerdahallen och lite godis. Fan vad han dansade, och det var så jävla kul! 

Speciella incidenter hände igår, jag blev glad, men fortfarande förvirrad. Får se vad denna dagen leder mig.

Ska i vilket fall som helst åka hem till mamma. Tänkte gå en lång runda i skogen idag! Skönt ska det bli, hoppas Elin eller Basketkillen vill följa med mig, annars får det bli en alone-walk.

Hörs senare. Puss

       








Saturday morning.

God morgon! 
Jag har precis ätit frukost, och ska snart bege mig in i min garderob för att leta efter ett par byxor att träna i. Ska nämligen på Schlager gympa kvart över tolv med Madde. De kommer att spela alla låtar som ska vara med i finalen ikväll. Ska faktiskt bli roligt.

Nu börjar den stora jakten! Har de flesta av mina träningskläder hos mamma eftersom jag har varit där hela veckan, men något att svettas lite i kan jag nog fiska fram. 

Puss så länge. 

Titta vad söt jag var när jag var liten. :)


red wine, baby!

God kväll :)

Brukar inte digga rött vin så mycket, men pappa har köpt ett jättegott ikväll. Såklart dricker vi ur de snygga glasen som jag gav pappa i julklapp. 
Nu ligger jag och lyssnar på musik och tar det allmänt lugnt. Kanske ska träffa Jenny om en stund, och sedan Madde igen (ovanligt?) Tänkte nog måla mina naglar nu och tvätta av mitt smink så jag känner mig kvällsfräsh. 

Imorgon börjar dagen med aerobic pass med Madde, sedan ska vi gå och köpa lunch och sedan gå hem till mig och gotta oss! I vår planering ska vi även hinna med en liten runda på stan. Bruttan måste handla något att ha på sig imorgonkväll då det antagligen blir utgång. 

När man talar om trollen, nu ringer hon. Ska möta henne om 10 minuter! Bäst jag skynda mig. 

Puss så länge!





TGIF

Friday! Spenderade min natt i Staffanstorp med Susen. Vi gjorde så god tomatsoppa med ett kilo vitlök, eller det kändes så efteråt. Vi gick och la oss hyfsat tidigt och pratade om hemliga planer för sommaren ;)

Träffade sis imorse och vi bakade kanelbullar och var ute och promenerade. HERREGUD vad goda bullarna var! Riktigt lyckade.

Ser fram emot en lugn kväll ikväll :) 


Jag och Skrållan imorse





Namnhalsband

Som Carrie i sex and the city + många andra vill jag också ha ett fint namnhalsbad. Detta är enkelt och snyggt och man kan tävla om det i Minis blogg :) 
Känns så personligt att ha ett sådant halsband!



saturday

ojoj, nu har jag inte skrivit på några dagar. Inget speciellt har väl hänt skulle jag tro. Gick jättebra på musik uppspelningen i torsdags. Igår bjöd jag mamma på restaurang eftersom hon fyllde år denna veckan :) Vi åt riktigt god pizza på Italia.

Shoppade också igår:
en svart lång väst och en kort sammetsjacka med guldknappar från en vintageaffär
en klänning och underkläder från HM Trend
en tunika med paisly mönster från Vero Moda

Var mycket nöjd med gårdagen. Var på jättebra humör och kände mig snygg :)

Ikväll ska jag på 19 års fest hos Jeanette. Festen har The hills tema, och jag har nog lite aningar vad jag ska ha på mig.

Ska skriva mer senare, men nu ska jag sola och sedan köpa present.

ny vecka och nya tag.

Hoppas denna veckan har fått en bra start :) Har rätt mycket skoljobb att göra, men jag tror allting ska gå bra. 
Jag har precis slutat skolan och ska fixa lite grejor här hemma innan jag ska dra till dansträningen. På min håltimme gick jag in på MQ en sväng och skulle köpa en kavaj, men den var inte så fin på som jag trodde så jag köpte en kjol istället :)

Veckans planering ser ut såhär:

Måndag: Plugga italienska och svenska, dansträning och gym, sova hos pappa.
Tisdag: Håla på turismlektionen, plugga italienska och sova hos mamma. Jeanettes födelsedag.
Onsdag: Italienskaprov, Dansträning, sova hos mamma.
Torsdag: Mammas födelsedag, sova hos mamma.
Fredag: Gå morgonpromenad i skogen, Shoppa i Malmö med Matilda, antagligen äta middag på restaurang med mamma.
Lördag: Köpa present till Jeanette, träna, Jeanettes fest
Söndag: Plugga internationella relationer och tursim, träna


Puss. (bilderna från i fredags funkar inte att lägga upp) 






krångel med min dongel

Min dongel har krånglat hela helgen så har inte varit vid datorn förrens idag.
Jag sov så himla länge imorse. Gick upp tio i tolv! Antagligen behövde jag sova. Sov ju bara 4 timmar fredag till lördag, haha! Men det var de värt för fredagen var så himla rolig!
Började med thaimat i stan med Besha och sedan fick jag min mobil. Träffade Mia i Malmö och vi dansade gumparna av oss! Först en timme Pussycat dolls och sedan Striptesae. Det sistnämnda var så jävla roligt, måste börja på det till hösten, har tyvärr inte tid nu.

Igår blev mitt rum nästan klart. Kärleksparadiset, jadå! 1.80 m bred säng nu, snacka om att det ska gosas! Och min sänggavel fixade jag igår. Mjuk svart och den täcker nästan hela väggen. Sjukt snyggt. Bara ben på sängen som ska på nu och jag är lite osäker om jag ska slänga ut soffan eller inte, klä om den ska jag i vilket fall!

Ska lägga upp massa bilder från helgen imorgon, för så har jag antagligen min snabba dator =)

Nu sitter jag här med hårfärg i håret (igen) men denna gången med blonda slingor. Fint när vårsolen ska komma fram.

Puss så länge.

RSS 2.0