Falsetto

Nu har jag pluggat, tränat, duschat, tvättat håret och rakat benen. Så mycket jag har hunnit med! Sitter och väntar på att maddelito ska bli klar med hennes grejor hon "skulle fixa". Egentligen tror jag inte hon skulle fixa någonting eftersom hon inte är någon busy lady, utan det var nog bara något som flög ur hennes mun. :) love you babe!

Ikväll ska jag, pappsen och madde äta tacos iallafall! GOTT, min älsklingsrätt. Fan vad gott det är. Jag tröttnar aldrig. Sedan möter jag upp Sophie i stan så ska vi ta en liten cosmopolitan någonstans här i stan innan vi åker in till malmö och skakar våra lurviga. antagligen iallafall :)

Blä, nu måste jag tömma kattlådan. Smokey och Skrållan är inga mini bajsare dom.


Puss så länge. <3



En vacker bild på mig och madde så länge!

TGIF

Godmorgon!
Idag är det fredag! Kändes som jag uppskattade det mer när jag gick i skolan varje dag. Men det känns ju i luften att det är fredag :)
Jag sitter och pluggar just nu. "Modeologi" och "An introduction to design and culture". Den sistnämnda är svårläst tycker jag. Plugga ska jag göra fram till två ungefär sen bär det av till gymmet, trots att det känns som mina ben ska gå av sådan träningsvärk jag har. Jag skojar inte när jag säger att jag hade problem med att gå upp ur sängen imorse, eller när jag satte mig på toaletten eller när jag gav mina katter mat, så fruktansvärt ont! Efter gymmet ska jag iallafall gå på aerobic med Matilda. Hej hårdträning! Men jag gillar det.
Ikväll är det utgång med käraste Sophie. Så längesen det var jag var på KB, om det nu blir KB, vilket jag hoppas. Inte alls min typ av musiksmak men sist jag var där var det en av de bästa utgångarna någonsin!
Nu, plugg! 
Puss så länge / Y

Vad hände?

Vad är detta? Tittade nyss igenom mitt försök till att skapa en bra blogg och insåg att det är ju faktiskt kul att blogga! Så jag ska börja igen, haha! För min egen del då.

Denna torsdagen skulle jag vilja kalla träningstorsdagen för fy bubblan vad jag har hårdtränat idag. Först gym i 75 minuter, inriktning ben. Efter det gympa med stång, sedan nu ikväll älskade dansträning.


Saknar min bebi så himla mycket. EN vecka kvar till jag får se honom igen. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och prata med min prins. godnatt så länge.


<3


RSS 2.0