Fodral

Kan ju faktiskt inte hjälpa att jag sitter och kollar på kläder. Nätshopping så att säga. Hittade en perfekt fodralklänning på nyheterna på HM. Den finns både i svart och keinblått. Jag älskar ju svart, men denna blå färgen kanske kan pigga upp, eller? Gillar dragkedjan i ryggen och skärningen vid bysten starkt! Skor till nyår är ju klara, och det är ett par svarta, höga och oanvända pumps. Det är svårt att hitta, så man måste ju leta nogrannt ;)!

Jag måste önska mig en päls i julklapp! Och nej ingen riktig med tanke på vilka mardrömmar jag har haft om det, och jag tycker inte om att djuren ska lida. Det räcker med att jag har en minkkrage som jag fått av mormor. Men en svart fuskpäls. Jaaa tack tomten! :)

Jag lovar jag ska få gjort någonting innan min föreläsning. Ska börja nu på direkten. 


Early monday morning.

Är redan i skolan och har hunnit köpa en kaffe. Gick upp 06.30 idag för att åka med mamma för hon skulle ändå genom Helsingborg. Perfekt! Nu har jag god tid att sitta och skriva på det svåra reflektionspappret. Fick en liten gråt-attack igår när jag började skriva. Det är så svårt, denna världen är sp ny. Vad vill jag göra sen?
Har lagt upp alla mina saker här nu vid cafeterian och ska sitta här fram till 13.00 då min föreläsning börjar. Idag heter föreläsningen: Rättsliga skyddsformer för design. Vi ska även få ut en ny uppgifgt att göra. Hallelulia, det är bara att se det positivt.

Hoppas jag orkar träna idag, med tanke på en lång och tidig dag.


En kväll bland korna

Sitter på rumpan i min säng. Har försökt komma fram till någon problemformulering, but it's hard! Iallafall blir jag inte ensam här på landet ikväll. Gigi kommer hit :) Hon har aldrig varit här på landet med mig, haha det är ju verkligen isolerat, inte ens en butik eller normala busstidtabeller. Vi kommer nog ha skoj! man får göra det bästa av situationen ;)

Vad händer annars denna lördag? nåt skoj?


Hello Saturday

Jag orkade inte skriva igår, och hade min kamerasladd hos pappa, så inga bilder blev det heller.
Jag var hos min älskade häst Sörli. Har haft dåligt samvete för jag inte har ridit honom på ett tag. Mitt intresse har minskat, men tur att mamma och jag har våra hästar tillsammans, så han har hållt igång. Jag och mamma har två hästar numera, då vi sålde den tredje precis innan sommaren. Jobbigt var det men hon har det jättebra nu. Mamma har precis ridit in hennes föl Snotra, som är vårat. Hon är otroligt lik sin mamma och är jättevacker.
Så mysigt det är. Flyga fram med vinden i håret och höra hovarna slå mot marken. Man har ett speciellt band med sina djur.

Idag vaknade jag sent. Klockan 11 var mamma här inne och väckte mig. (Kändes som jag var 10 år igen) Har iallafall pluggat tills nu *duktig* och ätit lite sen lunch. Knäckemackor med ädelost, mums. Ikväll är jag ensam här. Skulle egentligen ut med mina tjejer till Carlssons trädgård och slå klackarna i taket, men ekonomin är dålig, och jag måste få gjort detta till skolan. Imorgon däremot åker jag till stan igen. Julskyltning med Anna<3 Wiho! Det är unerbart mysigt och jag har inte träffat Anna på ett tag.

Solen skiner idag, och jag tror jag ska gå ut en sväng sen för att få frisk luft.

Tjing på ett tag :)







Sörli från Dirhuvud <3


blablabla

Nyss kollat två avsnitt av Paradise Hotell, nu ska jag gå på toa och sen sova.. tror jag) NATTTTTIIIIII..


A day like this..

Nej jag har inte legat i sängen hela dagen. Faktum är att jag faktiskt fått rätt mycket gjort idag. Läste teori samtidigt som jag käkade frulle, sedan gjorde jag mig iordning och gick till biblioteket och lånade en bok. Sedan Din sko för att lämna CV, sedan lunch hos farmor. NU måste jag plugga, men jag har lite huvudvärk..
Har iallafatt bytt om till en stor t-shirt och tänkte ligga i sängen och läsa. Det är väl underbart?
Ikväll är det dansträning och sedan åker jag till mamma.
Tjing sålänge

Right back at you, cuz i survive.

Har hunnit med en del plugg nu på kvällen, men blev rejält chockad av den dumma avhandlingen. Kommer bli satans svårt. Ska vara inlämnad om ungefär tre veckor. Samma dag som två andra grejor vi har att göra. Hallelulia Yasha, det är bara att sätta igång (som om jag inte redan gjort det, allt jag kan)

Ska iallafall kolla på Paradise hotell klockan 22.00 och skriva två personliga brev till två olika jobb, sen hoppas vi på det bästa, right? ;) Ska hoppa i mina duntofflor och göra en kopp te till det.

Titta så fin min Skrållan är. Ligger i min säng nu och myser.



Denna dagen har flyt.

Vilket strålande humör jag är på idag. Vaknade iförsig två gånger inatt för att jag drömde mardrömmar, men dagen har iallafall varit bra. Jag vaknade rätt sent idag, runt 10 gick jag upp och åt frukost. Klockan tolv mötte jag min vän Mattias och vi gick och fikade på Cream. Jag drack världens godaste smoothie och Mattias tog en Chai latte. Vi har inte träffats sen studenten. Helt galet, så vi hade mycket att prata om :)

Efter det gick jag och köpte nya leggins och en otroligt fin BH. Gick även in på Din Sko och det visade sig att de fortfarande sökte butiksbiträde så jag bestämde med butikschefen att jag skulle komma in imorgon igen för att prata mer med henne och lämna CV o.s.v! Ringde även till Scandic Hotell i Malmö för jobbsök.

Stämningen i stan idag var mysig och jag ville handla julklappar. Jag har några förslag redo :)



Mattias


Min smothie


Bilden gör inte rättvisa, men den är SÅ fin på!


Under my nose

Så heter en skön låt av Colby O'Donis som jag har lyssnat mycket på ikväll. Glömde skriva att jag hann med ett träningspass idag också! En timmes latin aerobic blev det. Jätte skönt och vilken ego-kick! Musklerna är lagon möra nu :) Ska snart gå och sova, eller i alla fall läsa lite, ska bara dricka upp mitt te.




Jätte suddig bild men jag gillar den ändå


What a long day!

God kväll. Vilken lång men rolig dag det har varit idag. Stack till Malmö vid 12 och mötte upp Matilda. Vi tog oss till Västa hamnen och Turning Torso för att bli fotograferade. Min smikning var sotade ögon och rätt ljusa läppar och lockigt hår i mittbena. Sminket ser så mycket ut precis när man är klar men det är dösnyggt när det har lagt sig lite. Bilderna blev mycket bätte än sist och jag är nöjd.
Som tur är har jag ingen plugg-ångest denna kväll eftersom jag fick gjort rätt mycket när jag vaknade imorse. Skönt att gå upp i tid varje dag.

Efter fotograferingen gick jag och Matilda ner till Bo01 som ligger precis bakom och tog våra egna bilder, med mycket bra resultat! Ska lägga in massor av bilder senare ikväll, men nu några bilder som jag tog mellan klädbytena.




Don't wanna act.

Jag vill inte alls. Om det blir som sist så vet jag att jag inte kommer må bra av det.

Jag är så galet trött på min garderob, det finns bara inte. Ge mig ett jobb så jag kan handla nytt. Känns som jag går i samma gamla trasor dag in och dag ut. Jag har så jäkla mycket sommarkläder, men knappt några höst/vinter kläder. Jag kräver nytt! Jag går runt i evigheter och kastar om bland mina kläder för att hitta något. Jag håller på med en grej också, ett mål. Så jag kanske inte ska köpa för mycket kläder?


Skönhetssömn

Då var Paradise Hotel slut och dags för mig att sova skönhets sömn! Imorgon ska jag till Turning Torso i Malmö för att agera modell. Vet inte hur lång dagen blir men hoppas jag hinner med träning på kvällen iallafall. Benen är rakade och håret nytvättat.
Har funderat ut massa julklappar nu ikväll också. De måste inhandlas innan den 17 December, då jag åker till Åre.

Godnatt :)


Den finaste


Måndagens cravings.

Nu är jag tillbaka i Lund igen efter en underbar helg. Åkte tåget 08.11 imorse så jag satt i skolan innan föreläsningen och pluggade. Föreläsningen höll på till kvart över tre och jag kan säga att min mage kurrade duktigt mycket då med tanke på att jag inte ätit sen 7 på morgonen. Även mina ögon höll på att trilla ihop så jag tänkte lägga mig och vila lite nu, så skönt!

Klickade in på Elin Klings blogg innan och hittade dessa fyra skor från Alexander Wang. Jag gillar hans väskor och skor starkt. Dessa är väldigt speciella men väldigt coola tycker jag! :)

Paljettjackan, Skärpet och klänningen är nyheter från H&M. Gillar starkt.







TGIF

Uch vad trött jag var imorse, somnade om när victor drog till skolan. Läste lite också i "Röda läppar och schinglat hår" fan vad rolig den är! Nu sitter jag i köket och kikar runt på massa bloggar, fjantar mig och leker med zoooozzzzoo :) Jag är iallafall väldigt pigg och längtar efter virre pirre.




Wake up in the morning, feelin like p diddy.

Tjena.
Jag har precis duschat och tvättat håret :) Idag tränade jag två pass!! Först styrke step och sedan funkaerobic. Jag känner redan nu hur träningsvärken kryper. Skönt. Ska packa lite grejor och klä på mig.. sedan bär det av med tåget klockan 21.02 mot min käraste! Underbart ska det bli.


LBD

Jag älskar svart. Jag älskar svarta klänningar. Alla klär i svart och det passar till allting, förrutom på bröllop. En svart klänning kan man alltid ha! Fan vilken bra uppfinning. Tack Coco Chanel! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dem. När det krisar i garderoben innan man går ut så slänger man på sig en LDB - little black dress :)
Jag vet inte vad jag hade gjort utan dem.
Perfektion.



Time for workout.

Godmorgon.
Har ägnat förmiddagen än sålänge med att ringa några jobb jag har sökt. Ingen idé för det har tutat upptaget på alla av dem. Haha. Men jag tror de öppnar 11.00 så jag får ringa efter jag har tränat. Ska nämligen på spinning nu klockan 11.00 och idag ska jag inte glömma mina skor!

Dagens planer är bara arbetsförmedlingen, körning och plugg. But now: Time to get dressed!

some music before we go to sleep.

Madde har precis gått hem och jag har krypit ner i min sidenpyjamas och lyssnar på spotify. Musik är verkligen en stor del av livet. Så mycket känslor, minnen, skratt och tårar.
Hoppas alla har haft en mysig kväll, kanske tittat på Desperate Hpusewives? Det har jag :)

Dessa spelar jag mest nu

Shakira - Did it again
J Holiday - Run into my arms
Whitney Houston feat. Akon - Like I never left
Whitney Houston - Million dollar bill
Whitney Houston - Call you tonight
Ghostface killah feat. Ne-yo - Back like that
Lady Gaga - Bad romance
Lady Gaga - Paper gangsta

Och hittade en gammal låt som jag älskar så mycket när jag sökte på Shakiras album. Man måste bara älska den. Shakira - No. Så himla fin.


Min vän Madeleine.

Blev ingen intensiv spinning idag.. Jag glömde mina träningsskor hemma. Hur fan kan jag vara så jävla dum? Jag kände ändå på väskan, och det kändes som att det låg ett par skor där med tanke på att jag inte brukar ta ut dem därifrån. ÅH så irriterande. Var verkligen pepp på att köra hårdträning. Ska gå på 2 pass imorgon förmiddag nu bara för det. Spinning och sedan gympa med stång.. eller så kör jag styrketräning efter spinningen istället. Har tröttnat på gympa med stång.

Jag vaknade iallafall på fel sida imorse och morgonen var katastrofal. Jag måste verkligen planera dag för dag, annars blir min hjärna stressad. Och idag tog jag även till mig något som min mamma sa: Yasha, du kan inte vara tillgänglig för alla hela tiden. Och det är jävligt sant. Det må hända att jag dubbelbokar ibland, och jag vill träffa alla samtidigt, men det går inte. Man går in i väggen. Och jag vill inte få stresseksem, sömnsvårigheter och konstans huvudvärk som jag hade i februari/mars detta året.
Jag var även hos farmor idag, min älskade farmor. Vilken kvinna! Världens bästa farmor.







just an ordinary night.

Nyss klämt i mig lite havregrynsgröt med linfrö. De kommande veckorna ska det hända massor, det kan jag lova er. Imorgon kväll ska jag på Spinning intensiv. Jag vet redan nu att jag kommer vara helt död, men så är det.
Plugget idag gick hur bra som helst. Jag har aldrig varit på stadsbilbioteket i Malmö, fy farao vad stort, och riktigt fint. Efter vi var klara gjorde jag och Johanna Malmö city. H&M på Gustav's hade kvar grejor från Jimmy Choo. Åh skorna låg så vackert i små blå karonger som blänkte och klänningarna hängde fint uppradade på klädhästarna runt omkring. Men yasha måste spara sina pengar, så inget shoppande förutom en banan och ett äpple blev det idag. Johanna däremot köpte en fab jacka som dessutom var på rea. Den lyckosten åker till NEW YORK i helgen. Jag är inte alls avundsjuk.. men har beställt 5 läppgland från Victoria Secret iallafall :)
Tack min fina Sophie för du kunde betala åt mig när internetbanken krånglade <3


Mål för denna veckan:
Läsa ut avhandslingsboken: Röda läppar och schinglat hår.
Skriva lite mer på trendanalysen.


Jackan som Johanna köpte.


Och så här såg jag ut idag.


happy monday

Godmorgon.
Jag vaknade klockan 07.00 och var hur pigg som helst! Det var jätteskönt att gå upp och bara ta det lugnt. Tog en lugn lång frukost och nu ska jag åka till Helsinborg och lämna tentan, sedan åka till malmö och möta tjejerna på stadsbiblioteket. Blir en heldag där, sen tänkte jag kika igenom stan lite :) Var längesen jag gick i affärer i Malmö. Hoppas de har något från Jimmy Choo kvar hihi. Iallafall är kvällen än så länge planerad med Elin men tänkte även läsa på lite teori.

Nej nu får jag klä på mig, puss så länge och ha en skön dag.

Rumpträning

Nytränad, nyduschad och nytvättat hår. Känner mig superfräsch! Ska ge beröm till mig själv för fan vad mina ben är snygga när jag tränar afro :) Men behöver ge beröm till sig själv ibland, hihi.
Ändrade planer för imorgon, måste åka inom helsinborg innan jag åker till malmö och då måste jag åka jätte tidigt eftersom jag måste skriva ut skiten i skolan också. Och sedan måste jag ladda på mitt busskort. OJOJOJ hur ska morgondagen fungera?
MMM nu äter jag clementin och ska fortsätta med det :) . Längtar till Paradise hotel ikväll. Ska sitta bänkad.
Puss på er.
Bild tagen innan idag :)

God morgon söndag.

God morgon. Har redan satt mig med plugget. Ja det händer inte roligare saker i en artonårings liv på en söndag ;) (eller andra dagar när man pluggar) Det är ju ett måste, men idag ska jag bli klar! Ska ju lämnas in imorgon. Hade tänkt fråga SOPHIE om hon kunde lämna in den eftersom hon ändå ska till skolan imorgon.. love you :)

Pappa hämtar mig vid tre, och klockan sex ska jag på afro :D har saknat att få skaka på rumpan i takt med trummornas slag. OCH har saknat pappi också!

Hoppas alla har en mysig morgon.


Nighty

Vilken lugn helg detta har varit. Så skönt! Jag och mamma åt jättegod middag och pratade mycket sedan kollade vi på Körslaget och åt lite mörk choklad och sedan såg vi Robin's och Beck. Vilken tv-kväll!
Trodde man hade sett alla Beck filmer men denna hade jag inte sett. Minns inte vad den hette men bra var den, och läskig! Jag satt gömd under täcket och blev alldeles varm!
Idag har jag känt mig som världens bästa dotter! Älskar min mammi så mycket.
Nu vill jag bara att min victor skulle ligga här bredvid och somna med mig.

En till bild från idag som avslutning. Sov gott :)


moments

NU ska jag sätta mig och skriva lite på tentan! :) Men jag är hungrig.. hm, får vänta att börja laga mat till mamma har vaknat iallafall. Fastän vädret inte har varit fint idag så har luften varit väldigt fräsch tycker jag!
Skogen här där min mamma bor är så himla fin, alla årstider!

Har sprungit runt hela dagen i min underbart sköna halsduk/filt som jag fick av farmor.

Några bilder från idag.











Idag smäller det.

Jimmy Choo's kollektion släpps i utvalda H&M butiker idag!! Hade jättegärna åkt dit och kikat, men det kommer vara proppat med folk, och ska bara vara hemma idag =). Det är inte lätt att ta sig någonstans här ute på landet.

Nu väntar jag på att Elin ska vakna. Vi ska fixa och dona med lite saker innan hon ska iväg senare! Jag måste fixa lite med min tenta idag, suck! Gör lite idag och resten imorgon!

Säger godmorgon medans jag pumpar Din gata 100.6!

Todays details

Nu börjar det bli dags för mig att krypa ner. Är frusen och blöt i håret efter rundan nyss och va ändå uppe rätt tidigt, ska bli skönt att få sömn.
Denna kvällen lagade jag och mamma afrikansk gryta. Det blev lyckat! Russin blev glad som fick resterna och man hörde från lång väg hans smaskande. Efter middagen tittade vi på filmen "Coco Chanel" Den var jättebra, men den handlade ju om livet innan hpn blev känd, så mycket kläder och style var det inte :) men den var bra ändå och jag blev paff när den slutade. Jag ville ju den skulle fortsätta!

Myskläderna har varit på i stort sätt hela dagen! Förrutom när jag var på möte då :)
Rosa velourhoodie, leggins och converse.


Fredag den trettonde.

Gud vad tiden går fort. Klockan är redan kvart i fyra. Jag har precis ätit sen lunch här hemma efter ett möte på arbetsförmedlingen. Riktigt ruskigt väder idag. Tänker inte plugga något på tentan idag, läste lite på avhandligen imorse men tänkte faktiskt ha en skön och lugn kväll. Jag och mamma ska laga mat och titta på Coco Chanel :)

Idag är det en sådan dag där jag känner mig trött på mig själv och ifrågasatt till mig själv. Jag är raslös, men gör ju ingenting åt saken. Ibland vill man bara gå i ide :)

Ska åka till stallet om en stund också. Har dåligt samvete för jag inte varit där på jättelänge. Känns som det bara är mamma som tar hand om våra hästar numera. Min tid är ju knapp, och intresset är inte lika stort som det var innan, men det finns ju fortfarande där. Blir nostalgisk när jag tittar på denna bilden, det ser så mysigt ut. Sörli som kommer mot mig när jag hämtar honom, och Héla i bakrunden (som vi inte har kvar längre.)





Some painkillers, please

God eftermiddag. Min entusiasm ligger på topp här hemma. Är riktigt trött i hjärnan. Vill ta ett bad, och gosa ner mig i sängen och bara strunta i pluggandet idag. Men den enda gången min arm inte gör ont är när jag sitter i arbetsställning. Det var nog det Gud tänkte på när jag fick vaccinet. "Hon måste ju kunna plugga". Suck!

Under dagen har jag iallafall klurat ut en julklapp åt min mamma! Hon fortsätter ändå att säga: gumman du behöver inte köpa julklappar, spara dina pengar" Men det är väl klart att jag vill köpa julklappar! :) Måste hinna göra det innan jag åker till Åre, så det måste ju ske innan den 17 December. Farmor brukar vara villig att följa med på sånt som har med stan att göra. Hon tycker det är så mysigt att haka i min arm och trängas bland alla jul hysteriska människor. Men vi blir aldrig hysteriska, farmor och jag!

Ikväll ska jag gå en runda med Elin. Skönt att röra på sig lite iallafall. Har ju mest suttit inne idag.

Puss och Kram




091112

Hello!
Jag och mamma har precis varit på AF och skrivit in oss båda två! Jag ska på möte där imorgon kvart över ett.
Dagens planer är att skriva klart fråga tre i min tenta, så det ska jag sätta mig med nu :)

Inatt vaknade jag och skrek som en stucken gris. Jag har så fruktansvärt ont i min arm idag. Det är 10 gånger värre än igår. Jag måste ha sovit på ett konstigt sätt inatt för jag trodde det skulle gå över? Min hals gör också ont, fast det känns bättre än imorse. Jag tror inte jag ska gå på min dansträning idag. Kommer ändå inte kunna ta ut mig :(

Justdet.. plugg var de ja!


Ge mig haute couture!

Ska nog snart gå till sängs. Hyffsat mycket att göra imorgon:
*Köra med mammi
*Arbetsförmedlingen
*PLUGGA!
*Dansträning
*PLUGGA!

Mascaran var verkligen jättebra, thank you mami :)

ÅH haute couture... hade verkligen velat gå på en Dior eller Galliano visning =(





...

Each Time The Wind Blows
I Hear Your Voice So
I Call Your Name
Whispers At Morning
Our Love Is Dawning
Heaven's Glad You Came.
You Know How I Feel
This Thing Can't Go Wrong
I'm So Proud To Say
I Love You
Your Love's Got Me High
I Long To Get By
This Time Is Forever
Love Is The Answer
I Hear Your Voice Now
You Are My Choice Now
The Love You Bring
Heaven's In My Heart
At Your Call
I Hear Harps,
And Angels Sing
You Know How I Feel
This Thing Can't Go Wrong
I Can't Live My Life
Without You


Påklädd, uppklädd, avklädd..

..heter en bok som ingår i min kurslitteratur. har inte läst i den förrän nu. Fasiken vad intressant den är. Läser just nu uppkomsten av BHn! Det är skitroligt att läsa historia om mode tycker jag. Speciellt när alla dessa "babydoll" och 20 tals influerande underkläderna kommer igen nu ute i butiker.

Mamma kom och hämtade mig i Lund vid 13.00 och sedan åkte vi hit till landet :) Har satt mig i ett par gråa leggins, rosa munktröja och rosa duntofflor med Morris liggandes bredvid mig, mysigt! Har även knaprat i mig 3 morötter på typ 10 minuter. Är inte sugen på mat fastän jag inte ätit sen frukost.
Fick en mascara från mamma. Telescopic från L'orelal. Den guldiga. Har bara provat ovanpå min egen mascara men ska testa på riktigt senare!

Glömde nästan bort... PRADAS BOK HAR KOMMIT UT!!!!! Den kostar dessvärre 100 euro, och det är ju rätt mycket. Jag har önskat mig "Skönhetsbibeln" i julklapp istället som går loss åå 350 kronor :)



A light touch & ny design

Godmorgon!
För det första vill jag säga: GRATTIS TILL BESHA SOM FYLLER 19 IDAG! i love you my lady :) saknar när vi hade matte tillsammans, och alla kvällar med tysk mjölk och andra tokigheter vi har haft för oss.


Fan vad ont jag har i armen. Tog svininfluensa vaccinet igår. Gjorde inte alls ont att ta sprutan, men vilka bivärkningar! Har så ont i halsen, och hade ännu mer ont när jag vaknade. Min arm känns helt avdomnad samtidigt som den värker något enormt. Jag vaknade iallafall av att Smokey kom och la sig intill mig :)
Idag är det en lika rolig dag som igår, altså bara plugg! Men det känns som jag behöver hjälp idag, för jag har lämnat det svåra till sist. Jag kommer inte kunna träna idag heller. Var på spinning igår, det är skitroligt och man blir hur svettig som helst. Träningsvärk i ben och rumpa idag. Skönt!

Jag behöver hjälp hur jag ska färga mitt hår, är trött på detta nu. Jag hittade på H&Ms hemsida en bild där jag älskar hårfärgen. Vad tycks? Vill ha lite åt de guldblonda hållet



Jimmy Choo for H&M

Gud vad mörkt det blir fort, hörrni!
Jag har i stort sätt pluggat hela dagen idag. Hittade en föreläsning och att skriva bra CV här på Lunds universitet. det ligger ju skitnära mig så jag tänkte gå dit. Hittade verkligen inte på det området.. så jag kom nog en gnutta för sent och då vågade jag inte gå in.. så jag stod utanför salen i två sekunder innan jag vände på klacken och gick hem igen.

Jag kikade runt på Jimmy Choo's klädkollektion för H&M innan, och hittade en väska som jag föll för. Är tydligen inne i en djurmönster fas just nu och denna väskan tycker jag jääätte mycket om. Men 800 spänn för en kuvertväska och för tillfället min dåliga ekonomi går inte ihop. Men snygg är den, eller vad tycker ni?


sleepy head.

Godmorgon. Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Rejäl sovmorgon här :) Idag blir det faktiskt plugg för hela slanten. Mina träningskläder ligger och rullar i tvättmaskinen så ingen träning hinner jag med idag heller. Kanske en runda i skogen hos mamma senare idag. Vill hinna köra lite också.

Hoppas denna tisdagen blir den bästa.

Happy monday

God kväll :)
Jag har precis hällt i mig en kopp te såhär efter styrkegympan som var otroligt svettig. Min rumpa värkte när jag gick därifrån idag, fan vad skönt!
Gud vad bra att det gick bra i skolan idag. Föreläsningen var jätteintressant. Det handlade om ett företag som heter Promostyl. Damen som föreläste (Sara) arbetar som trendanalytiker, ett yrke som jag verkligen känner att jag blir dragen till. Jag kollade igenom deras pärmar och det var ju som på film (The devil wears Prada, Ugly Betty o.s.v) En sådan pärm med massa skissar, färger och provtyger på olika material, jag satt hur länge som helst och bläddrade.

Jag, Johanna och Anjélica är en projektgrupp som ska göra den här trendanalysen. Kändes jättebra när jag gick ifrån föreläsningen idag. Sköna tjejer jag jobbar med :)

Är väldigt trött nu så jag täntke borsta tänderna och krypa till kojs.

Godnatt på er.

                                                                 Gå in på hemsidan :)
                                                                   www.Promostyl.se


RSS 2.0