Promnight

Idag är det ingen vanlig dag. Det är bal på AF borgen/Tegérs matsalar för vår skola idag! Allt känns väldigt lugnt och skönt. Ska sminka mig på Make up store klockan 13.00 och innan eller efter kommer Isabella och gör mitt hår :) Klockan fyra åkr jag hem till min baldejt sopi och sedan åker vi mustang till röda mattan :) Vilken kväll vi ska ha ikväll!

Jag sov så hårt inatt att jag inte hade en aning om vad pappa pratade om imorse när han pratade om balen. 

Jaja, nu har jag druckit en smothie och ätit två riskakor med keso och kalkon. Ska göra en kopp te också tror jag.

Ses i dimman ikväll ;)

Goa måndag!

Sista skoldagen hade jag idag. Är det sjukt eller? Hade italienska imorse och sedan svenska, kollade på film på båda lektionerna. På svenskan kollade vi på stå upp komikern Sean Atci eller hur man stavar det. Det är ett hett tips om man vill få igång skrattgroparna lite :)
Träffade Jenny en stund i stan och vi tog en dricka på Herkules bar och njöt i solen. Graderna har ju nått 26 idag, helt fantastiskt. Inte lång stund efter hittade jag min avslutningsklänning, avslutningen är på fredagen efter studentn. Enkel, sval och fin från HM och endast 198 kr :) Som hittat! 
Följde med Besha till Malmö för att hämta hennes balklänning och köpa skor och ska följa med henne att sola snart. 

Imorgon är det bal. Jag längtar så himla mycket, det ska bli så mysigt och roligt. Ann-Sofie den lilla räven tar studenten imorgon och jag kan ju inte komma dit :( Som tur är kommer hon på  min! 

Pappa och jag körde även till mormor och morfar för att hämta klänningen, underkläderna, skorna och väskan som har varit där. Åh vad nöjd jag är, och imorgon kommer jag även få träffa Isabella som ska göra mitt hår.

Avsltningsklänningen







RSS 2.0