tisdag

Jag har en riktigt dålig utseende dag idag. Tur skolgen är kort! Har iallafall på mig en tunika från Ginatricot, leggins, converse och min rolex klocka.

Jag och Matilda ska göra värdens roligaste saker denna veckan. Dansakademin i Malmö har öppet hus denna veckan och man får prova på vad man vill, helt gratis! Idag ska vi testa på någonting som heter night club. Det verkar roligt. Hade velat dra dit någon av det motsatta könet. Man lär sig dansa till den musiken som spelas på klubbarna, och vi kommer till och med att lära oss dansa till house musik och techno. Verkar spännande. Efter den timmes ska vi köra på en timme till med reaggaton dans. Jag har alltid velat prova det så de ska bli skitkul. 

Dagens Planering:
09.45-13.50 --> Skola
14.00-1500 --> Ta det lugnt hemma och göra en turism uppgift
16.22 --> Ta tåget till Malmö och lämna lite CV och gå lite i stan
18.00-19.00 --> Nightclub
19.00-20.00 --> Reaggaton

headache

Nu har jag ont i huvudet igen. vad jobbigt! Har precis ätit lite och nu tittar jag på tv. Tänkte att jag kanske skulle gå och hämta min cykel, men jag orkar nog inte. Where is my energy? Jag som är så sprallig :(

Innan dansträningen idag stack jag inom Vero moda en sväng och provade skitsnygga jeansleggins. Har varit lite skeptisk mot det innan men herregud vad dessa var snygga på mig! Ska inhandlas snarast! Ska även inhandla ett par kilklackar tror jag, det är snyggt nu till våren. Jag blir så shoppingsugen när alla vår och sommarkläder skriker efter mig i affärerna. 

Jag innan träningen. 


Dagens älsklingar.

1. Facemist från Makeup store. Jag fick den i julklapp av mamma förra året. Har altså haft den i över ett år och det är typ halva flaskan kvar. Den luktar underbart och man känner sig jätte fräsch när man sprutar den på huden. Man kan både ta den innan och efter sminkning, som en fuktbomb =)

2. Punp n Plump från Isadora. Även detta har jag fått av min mamma. Jag har färgen 54 pearly dream. Den är jättemjuk och glittrar jättefint. Plutigare läppar vet jag inte om man får, har ju rätt stora läppar i mig själv. Men gud vad fina läppar man får iallafall.








Dancing in the moonlight

Nu är jag hemma från skolan! Har varit en okej dag. Först italienskan som jag kom 10 minuter försent till p.g.a att jag snoozade lite väl länge imorse. Den lektionen är så himla lång och dessutom satt jag ensam och hade mina böcker hemma. Underbart. Sedan svenska där vi hade betygsamtal, gick helt okej tyckte jag. 

På håltimmen hade jag planerat att ta tåget till grannstaden Malmö och lämna lite CV, men planerna blev ändrade och jag, Sus och Sophie satte oss på Viggo's och åt hamburgare istället. Den påminde om Hard rock café och det är första gången jag åt på Viggos, det var mycket gott. (Smakar och luktar fortfarande vitlök) Gick i några affärer och sedan till skolan igen för att ha min sista lektion. Dansträning. 
Om en och en halv timme ungefär ska jag till min dansträning i Malmö. Yes. Har inte varit där på tre gånger..inte likt mig! Så idag ska jag ta ut mig jättemycket. Efter dansträningen kanske jag ska köra till gymmet om jag orkar, har lite ont i huvudet igen. Undrar om det är skolan som gör det? 

På onsdag kommer min mobil, äntligen! =)





Bridget är min kvinna.

Jag har aldrig gråtit till Bridget Jones innan. Jag fullkomligt stortjuter nu! Herregud.. denna perioden altså. Jag har aldrig varit med om något värre!
Är så jävla opeppad på skolan imorgon också.
Godnatt




Im on the bomb like tick tick..

Favoritlåt nu: Busta rhymes ft. Jamie foxx, t-pain och lil'wayne -  Blame it on the alcohol 
Kläder nu: Svettiga träningskläder
Frisyr nu: Ponytail
Smink nu: Inget alls.
Bästa nu: Herr. stork
Sämsta nu: Smokey som precis tog i sönder min kruka..


Såja, svettig och fin är jag! Ska snart duscha, men ska töja mina muskler och min vighet lite först så jag kan vara duktig imorgon på dansträningen. Lilla madde kommer snart hit och vi ska titta på Bridget Jones som går på tv klockan nio. Gud vad jag älskar Bridget, en av de skönaste kvinnorna som finns. Är lite osäker om jag kanske ska kila ner och köpa lite candy, men jag ska nog inte nu är jag precis har tränat.. känns lite onödigt då. Ska göra mig en riskaka med keso och kalkon istället!

Vår? Vart tar du vägen..


Hon är väl rätt söt ändå, fast hon tar sönder mina krukor


ännu en söndag

ÅNGEST!
Åh, varför gjorde jag detta? Jag drog ut hela min garderob, jag orkar inte rensa och städa den som jag hade sagt åt mig från början att jag skulle göra. Men dock behöver jag en uppdatering av vad som gömmer sig längst inne i mina gömmor och vad som kan slängas och det roligaste, vad som behöver köpas :) Min kära vän Madde kommer snart hit och ska plugga men hon får vara lite smakråd också. 

Träning klockan sex och några timmar framåt. Har inte tränat på några dagar nu, hoppas inte mina muskler är förtvinade. 

Skolan börjar imorgon. Jag som inte har varit där på typ två veckor nu! Känner mig jätte bekväm med att bara vara hemma och är det gärna ett tag till. Och speciellt nu när mitt rum hos mamma är som ett kärleksparadis. Det är så fruktansvärt fint nu, både jag och mamma tyckte det var skitbra att vi gjorde lite nya investeringar till huset. Har galet stor säng, två fluffiga nya mattor och dekorationer. Jag trivs! Ska slänga ut min soffa dock, och den är ju rätt skön, men inte så jäkla snygg och får knappt plats nu med den stora sängen.

Nu ska jag försöka fortsätta med garderoben...zz....

Pusses/ Y






från en håla till en annan.

Inatt har jag sovit hos Anna. Det är så jädra kallt ute. Var skönt att krypa ner i hennes säng inatt.

Nu sitter Madde här i min säng och spelar quadrapop som vanligt. Hon är så social att det är knappt sant. Om en stund ska jag åka hem till mamma. Vi ska rida en sväng på travbanan och sedan hem och möblera. 
Skönt det är att ta det lugnt! Det är det enda jag har gjort detta lovet! Underbart. 

Justdet, igår kom min kjol från stylebystars. Tycker om den jättemycket, men känner mig lite som en balettdansös i den, men den är nog jättesnygg till en svart body eller tubtopp. 



Anna&Yasha





Söndag.

Dagen igår blev skön! Madde och jag hemma med melodifestivalen och onyttigheter.

Vid ett idag körde pappa mig hit ut till landet. Möttes av min mammas pojkvän och mina plastsyskon. Så glada de blev att se mig, det var nästan så jag fick en liten tår i ögat, haha! Vi var ute och gick en lång runda i skogen. Jag pratade med Otto (mammas pojkvän) om träning. Han arbetar för ett stort träningsföretag och såna grejor, han kan allting om träning. Allting! Han förklarade lite om hur jag ska få ut så mycket av min träning som möjligt när man går på den dieten som vi går på. Han sa även att jag la upp min träning i gymmet helt fel. haha! Eller inte helt fel, men att jag skulle prova ett annat sätt och att jag skulle se mer resultat. Det var jätte intressant att lyssna på och jag tar verkligen åt mig. Eftersom vi båda två är väldigt intresserade av träning så slutar vi aldrig prata.

När vi kom hem så träffade jag mamma och vi körde till Svedala för att jag skulle övningsköra och vi skulle även handla mat. Jag tycker själv att jag är sjukt duktig på att köra, men idag gick det inte alls bra. Det var första gången jag körde med vår nya bil, och vi gick inte ihop!
Vi har ätit middag och glass med mango. Nu sitter jag här ensam i soffan med Russin eftersom resten av huset har gått och lagt sig. Imorgon åker mamma till Småland också, så jag blir ensam två nätter, har bestämt mig för att springa i skogen imorgon förmiddag om det inte är för mycket snö.
Ska även ladda min digitalkamera så jag kan ta lite foto :)

Puss och snart godnatt.

snutten är hemma från sjukhuset :)


Senare samma dag.

SItter här nu i min klänning från Sant Tropez som jag inviger idag. Samma dag som jag köpte denna klänningen hände det en himla massa dumma saker, paranoid som jag är så tror jag den kanske bringar otur, vi får väl se.
Väntar på att kvällens dejt ska komma hit. Hm.. vem kan det vara? Jo min kära vän Madde :) Vi ska äta middag och sedan hitta på något skoj! Skönt det känns ändå.

Inatt var jag uppe jätte länge och skrev och skrev. Herregud vad jag skrev! Skönt att skriva av mig, men morgonen har varit jobbig för mig. 

Just nu ska jag satsa på: 
Förändringar
Jag och mamma ska byta sovrum, jag ska köpa ny mobil (ville egentligen ha nytt nummer, men det får bli såhär), jag har färgat håret, jag ska träna som ett djur nu, lägga in spurten och jag ska uppdatera min garderob helt.

Jag ska beställa två saker nu från Stylebystars. Titta på bilderna!

Gud vad jag saknar dig. Hur ska jag kunna? 





alla hjärtans dag

Godmorgon.
Ska träna klockan två. Skriver mer sen. 


fridaynight

Ja, nu är nog de flesta jag känner på Buddha och skakar rumporna. Inte jag dock =)
Mötte upp Sophie i stan kvart över nio. Vi gick till EH och drack lite varmt och pratade. Har inte socialiserats på flera dagar förutom när Madde kommer, men det räknas ju knappt. Susanna ringde efter en liten stund och sa att hon skulle joina oss (förkyld, stackarn), så hon tog bussen till stan och vi pallrade oss till hennes brors lägenhet som stod tomt för kvällen. Tur är väl att han och jag bor på samma gata så inte vart det långt när jag skulle gå hem sen. Gatan är alltid fylld av studenter, det är intressant att studera dem. Ibland ska de vara så fina, och gå med sina långklänningar och prata allvar och titta konstgt om man går i mjukis. Ibland skriker de med sina hesa/onyktra halsar och går och köper fyllemat på pizzerian. Eller så har de redan säckat ihop vid trottoaren.

Iallafall så gick vi och köpte lite candy först såklart sedan kollade vi på tre Vänner avsnitt och sedan skildes vi åt igen. Kändes otroligt skönt att få komma ut ur min säng, mitt hus. Som jag har degat och grott in mig själv i täcket. Har vandrat mellan soffan, köket, toaletten och min säng.. 
Vänner är nog det bästa som finns. När man blir glad av sina vänner, då kan man ju inte annat än känna att man har det bra :)

Nu är det myskläder deluxe som ska på och sminket ska av! 

Puss och godnatt från världens bästa yasha :)





Dessa pillerna ska jag gå på i några veckor framöver.

Ny hårfärg.

Hur har dagen gått än så länge? Ingen otur hoppas jag. Det har redan inträffat mig! 
Imorse när jag gick ut från mi port så fastnade min dunjacka i någonting och det blev en repa mitt på ärmen :( dunet bara flög ut. Stackars min jacka! Som tur var så fixade farmor det sedan.

Träningen var jätteskön. Jag älskar afrodans, man får sådan energi. Efter afron var jag i gymmet såklart. Jag håller på att trimma rygg och mage just nu. Har svårt att träna min mage, den vill liksom inte som jag vill. Men ryggen börjar bli riktigt fin tycker jag. 

Mitt resultat av färgningen då. Inte riktigt som jag tänkt mig men är ändå nöjd. Det blev mer rödbrunt än ljusbrunt!, haha! Ska göra lite ljusare slingor nästa vecka och då tror jag det blir riktigt snyggt.
I övrigt hade jag och farmor en dömysig dag tillsammans. Jag har beställt tre vårgrejor från Ellos idag också. 

Nu ska jag sminka mig lite tänkte jag. Det har jag inte gjort på hela veckan. Man känner sig så fräsch när man inte har gjort det på länge och sedan piffar till sig :)

Jag har glömt min  kamera hos mamma så det får bli från webkameran sålänge! 






Jag ska ge cred till denna underbara saken också!
Natusan Baby bedtime oil.
Den har hjälpt mig att sova bra de senaste nätterna. Luktar gott och är lugnande.

Fredag 13!

Herregud. Det slog mig precis att det är fredag den trettonde idag. Min absolut sämsta dag! De två senaste har varit katastrof! Förra gången det var så var det sommaravslutning och min cykel blev pajad, det regnade, vi hittade inget att göra o.s.v!
Förra igen ramlade jag i lera, min mobil gick sönder och jag tappade pengar. Underbart

I övrigt känner jag mig lite bättre idag. Har min dag/kväll planerad och det känns skönt. Ska snart gå och träna i 2 timmar, sedan basta ut all ångest och alla spänningar. Efter det ska jag duscha och sedan hem till farmor som ska hjälpa mig att färga håret. Behöver förändring. Behöver nytt! Hade inte bangat att gå ut och shoppa bort lite ångest också, men det har jag inte mycket pengar till.
Ikväll ska jag äta tacos. MUMS!

Madde var hos mig igår, vi åt godis. Det blir alltid något onyttigt när jag är med Madde, men fyfan vilka kravings vi har! Pratade också med mamma på telefon. Det kändes skönt och jobbigt på samma gång. 

Iallafall, nu ska jag ringa farmor och sedan ska jag gå och träna! 
Puss så länge =)

Får slänga in ett inlägg

Orkar egentligen inte sitta vid datorn. Min lust är borta. Jag fortsätter att vara en alg, och jag fortsätter att gräva.

Jag och smokey har precis tittat på 8 mile. Är hemma från skolan idag med. Har bara ingen ork eller lust att gå dit, dessutom försvinner aldrig min morgonhuvudvärk och då är det duktigt jobbigt att stiga ur sängen. Dagen har gått väldigt segt! Kan nog inte säga något vettigt från denna dagen.
Madde kommer förbli en stund senare, då kommer det nog kännas bättre.

Har tänkt jätte mycket idag. Mitt huvud är upp och ner.



shoe-mania

Jag vaknade vid fyratiden och åkte och storhandlade med pappa. Struntade i dansträningen och mitt huvud bultar fortfarande. Jag gjorde god kotlett med massa sallad med böner, sockerärtor och morötter nyss. Det satt fint.
 Nu ska jag titta på sex and the city och sedan top modell. Sedan sängen tror jag. Jag har så lite energi så jag knappt vet att den finns.

Förresten, var precis inne på en hemsida som heter Gojane.com. De har döds-snygga vårskor!

Titta själva.


är det fortfarande jul?

Vad är detta? Snö? Jag som trodde att vårkläderna skulle inhandlas nu! Vad trött jag blir på detta grådassiga vädret. har dessutom takfönster så det var helt vitt när mina ögon öppnades
Är förresten hemma idag. Gick på min första lektion men har huvudvärk och ingen energi i kroppen så jag cyklade hem. Min cykel blev nästan begravd i snön. 

Jag går lite smått på en diet som innebär inga kolhydrater och högt fettintag, men idag när jag cyklade hem dreglade jag efter en mozarella macka så jag var tvungen att köpa en liten bulle och mozarella. Köpte även en filbunke och lite lösgodis. Uch på mig, men godis är bra för själen när den inte riktigt mår som den ska vilket min själ inte gör för tillfället. Tänker inte gå in mer på det, men jag hoppas det blir bättre snart. 
2009 har dragit ner mig till botten, är i en riktigt låg svacka. Från att ha varit en mås som flyger högt upp i skyn är jag nu en alg fastgrävd på havets botten. Gillar ni mina metaforer?

Tror inte jag ska gå på dansträningen idag heller, även om jag verkligen vill men jag känner att jag måste vila. Vad hade jag gjort utan träning och framför allt utan min dans?! Jag hade inte varit någonting. Jag skiner som en sol när jag dansar, mina smilband sitter vid öronen efteråt, och det är så fruktansvärt kul! 

Ska lägga upp lite bilder från morgonen iallafall :) sen ska jag krypa ner i sängen eller i soffan.


Halsduk från Vero moda, tröja från Dolce&Gabbana, 
kjol från Ginatricot, leggins från HM och armband från Baglady




Stövlar med nitar från Scorett (slitna) 



tisdag

Har bara haft två lektioner idag eftersom internationella relationer var inställd. Hoppas på gud att den är inställd imorgon också!  Var hemma hos min farmor på hålan, åt lite lunch och drack te. Tittade även i Elloskatalogen. Finns en jacka jag är lite sugen på och nu är det dessuton 40% rea. yippie.

Fast skoldagen har varit kort har den varit fylld av händelser.. no details. 

Ska gå och worka my ass off i gymmet nu. Klarar inte av att vara hemma för tillfället för Smokey har lämnat bajsfläckar på matten, det stinker i hela huset. uk!

Inatt ska jag sova på landet igen, med madde!

PUSS


Jag idag



Jag och min häst Sörli när vi vann en tävling.
6/6 2007

Kärlek smittar av sig

Det blev inget gym efter dansen, mamma sa till mig att gå på yoga, vilket jag gjorde. Ni kanske inte vet, men sedan i julas så lider jag av stresseksem, som fullkomligt tar kol på mig! De kliar, de är fula och vissa av dem varar och rinner. Jag mår jätte dåligt av dem och de blir bara fler och fler så fort jag tror att de ska gå bort. Jag tror jag måste hitta min inre stress och lösa den. När den inre stressen har tagit sig an ytan så är det inte bra. Jag är en väldigt energisk tjej med humöret på topp och jag har mycket att göra och tänka på hela tiden, men ibland säger kroppen till vilket min kropp har gjort nu. 

Jag är på kärlekshumör ikväll, och vill säga att mina närmsta vänner och familj betyder så mycket för mig. Det går inte att beskriva känslan att veta att jag alltid har någon vid min sida.


Att gosa in mig hos dig är något av det bästa jag vet när jag sover!
Skrållan<3Yasha



eftermiddag

Slutade för ungefär 40 minuter sedan. Har fet engelskagrej denna veckan..ångesten stiger.
MEN ikväll är det dansträning, underbart! Min träningsverk från i fredags har försvunnit så idag kan mina ben svingas överallt. Efter träningen kör mamma mig till gymmet i Lund, sen är det direkt hem till engelskaboken, sedan bingen!

Rätt skön dag, och rätt snart trillar det in pengar på kontot vilket innebär shopping på hög nivå.

Puss så länge =)

Godmorgon

Måndagmorgon. Alltid lika svårt att gå upp! Jag var inte så trött när jag vaknade, men riktigt seg! Stod i duschen överlänge. Nu har jag ätit frulle och klätt på mig. Dags att cykla om 15 minuter, ska hinna borsta tänderna och packa mina danskläder innan det.

Idag har jag på mig en klänning från Monki, svarta leggins från HM, mössa som mormor har stickat och converse. Armbandet är från Viva la diva :)



söndags-trött

Även fast jag sov så sjukt länge inatt så är jag galet trött nu! Sitter och kollar på The skins på femman. Jädrar vad han från "Om en pojke" har blivit snygg.
Imorgon början dagen klockan åtta med italienska.. suck. Sedan svenska, ännu mera suck men sedan är det dansträning vilket är väldigt roligt just nu för vi får jobba med egna koreografier. 

Ska snart sova, men är rätt arg.. men det går väl över. Men vad gör man när man inte förstår någonting? vad som har hänt, vad man har gjort eller sagt eller vad som kommer att hända? Jag är en person som vill veta! Inte gå och undra över saker.

Så jag säger som i alla amerikanska filmer. "Talk to me honey"!!!!

Pusseli!



Och så var det söndag!

Min Madde kom hit imorse och hade köpt godis. Hur bra satt det? Väldigt bra. Vi skulle plugga, men det blev tv istället. Kollar lite repris från Let's dance.
Pappi kommer och hämtar oss vid halv tre och då bär det av till Lund. Idag ska jag ägna mig åt hemma-saker. Tvätta, städa , rensa och göra lite engelska C.

Jag måste hitta ett jobb. Nu ,nu ,nu! Har skickat ut så många CV. Har fått svar på vissa, en del negativa och en del positiva. Vill så gärna ha ett roligt jobb, som man får ut något av och som jag såklart får bra betalt för. Så jag kan shoppa dagarna långa!


Puss så länge.


tyst som musen

Ensam blev jag ikväll. Eller ensam och ensam, har ju Russin och Morris. Jag har tänt ljus och sitter och zappar mellan Melodifestivalen och lite andra grejor.  Här är verkligen tyst ute. Jag tittar ut genom fönstret och ser en åker, och en pytteliten sjö. Tittar jag åt ett annat håll ser jag iallafall upplysta hus, jag är inte ensam. Yey!

Eftersom jag är lite rastlös har jag suttit och tittat på kläder och skor på internet. hittade många favoriter.

jag är riktigt trött, känner för att gå och lägga mig nu nu nu men det kan man väl inte göra på en lördag heller?

Ska ge ett tips till min nya favoritlåt också :)
Ciara ft. The dream - Lover's thing










dåligt humör

Mitt humör ligger inte på topp just nu. Är framme på landet och har precis tagit ett bad och nu sitter jag och äter Ben&Jerrys Phish food. Känner verkligen kravings för Ben&Jerrys idag. Dock har jag ångest över att jag inte har tränat eller kommer träna idag, men jag har fruktansvärt mycket träningsverk.. och det är lördag, vilket innebär att man ska vila lite (läs: orkar inte)

Tänkte nog ta en liten eftermiddags-nap nu och vila tankarna lite.

Jag har lagt fram lax som jag tänkte göra något gott med ikväll, med en god sallad till. Undrar om jag kommer äta den ensam eller om jag får sällskap? I vilket fall som hellst kommer jag vara nergosad i min kashmirfilt framför tvn hela kvällen, det går faktist några bra filmer ikväll och Melodifestivalen börjar, men jag brukar inte kolla på det, blir bara arg.

Pusspuss!


Allas älskling?

fredag kväll, lördag morgon.

Igår åkte jag, susanna, madde och gigi till Crown i Malmö. Så roligt vi hade, träffade många jag kände och jag dansade ihjäl mig. 
6 timmar har jag sovit inatt och mitt rum ser ut som ett bombnedslag! Får ångest bara jag tittar på det. Tur att inte alla grejor på golvet är mitt. Gigi sov hos mig inatt.

Vi skulle egentligen gå till Kärleksklubben på Babbel, men det var 20 års gräns och 23 var det på Buddha så det fick bli Crown med 18 års gräns haha. Där var inte så jätte mycket folk men vi hade roligt ändå.

Jag hade på mig en tubtop från New yorker och en volangkjol från Ginatricot. Svarta strumbyxor och ankelboots till det.
+ lösögonfransar! 

Fick även träffa Wictor igår när vi satt på Barcelona, vilket gjorde min kväll ännu bättre. 

Nu kommer snart Madde hit och hämtar sina grejor och sedan ska jag möta Sus i stan så hon kan få sina grejor. Sedan bär det av hem till mamma. Tror jag ska sova där inatt, känner för att få lite lugn i kroppen, och det får man i överdos när man bor på landet. 


Puss från yasheli :)









TGIF

Gidmorgon.
Här sitter jag framför tvn och äter riskakor. Om en timme ungefär ska jag träna med Gigi. Skönt det ska bli.
Justdet, ringa farmor var det ja och jag får väl ringa och väcka Gigi också.

Puss

Torsdag, min sista veckodag!

Det är underbart att inte ha några lektioner på fredagar! Nu är veckan liksom slut för mig. Idag har det varit en skön dag som nu precis har avslutats med träning. Gud vad synd att jag inte hann att följa med mina fina vänner Sus och Julia till Elysé i Malmö för att äta fondy. Det får bli en annan gång när jag har mer tid. 
Helgen närmar sig och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, men jag tar dagen som den kommer och det som händer händer. 

Imorgon ska jag träna afrodans 11.15 och sedan gymma en stund. Ska även ringa farmor och fråga om hon vill gå på stan med mig en stund.. kanske äta frukost tillsammans. Min farmor är en av mina bästa vänner, hon är verkligen bäst och finns alltid tillgänglig. Dessutom har hon funnits i hela mitt liv och känner mig nästan mer än vad jag själv gör.

Nu ska jag och pappa titta på criminal minds och tror jag ska göra en kopp kanelté. Mums! 

Puss =)

Jag nu precis i en av mina favorit sommarklänningar



samma klänning

when I don't know

En riktigt märklig helg och vecka har det ju varit. Tur att jag har folk i mitt liv som jag älskar och som hjälper mig när jag behöver. 
Idag har jag och Matilda sjungit "Everybody got a hungry heart" på musiken i skolan. Också haft internationella relationer, undrar vad som händer med mig men jag tycker den kursen verkar riktigt intressant och lärorik, och 10 gånger bättre än matte C som jag hade varit tvungen att läsa om jag inte har internationella relationer.  

Jag och pappa har precis ätit lite kvällsmat. Gott efter dansträningen och en lång dusch. Nu sitter jag och tittar på Sex and the city, sedan väntar Top modell och Efterlyst.

Jag måste hitta en artickel till engelskan imorogn. Future of USA - Obama. Uch vad engelska har blivit svårt, jag som var en sådan baddare på det innan! 

Ska slänga iväg en puss till min älskling som ligger på sjukhuset! Hoppas och håller tummarna att han kommer hem imorgon!
                                                                                jag just nu
                                                                                           Jag just nu.

varför


Dumbo och Dunsa

Madde sitter här bredvid mig med Smokey i knäet. 

Vilken dag detta har varit. Har verkligen degat hela dagen. Inatt kom madde till mig och sov här, innan vi somnade åt vi skorpor och riskakor med keso..gott. 
Imorse gick vi en morgon promenad och handlade godis, haha!

Vi ska snart ut och gå en lång runda och jag ska handla mat till pappa eftersom han är sjuk. inget godis denna gången iallafall. 

RSS 2.0